Κατσικάρης: «Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα! (vid)

Gazzetta team
Κατσικάρης: «Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα! (vid)

bet365

Ο Φώτης Κατσικάρης παρουσιάστηκε επισήμως από την Ουνικάχα Μάλαγα και αναφέρθηκε στους στόχους του με την ομάδα της Ανδαλουσίας.

O πρώην ομοσπονδιακός προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μάλαγα ως αντικαταστάτης του Λουίς Κασιμίρο και θα κοουτσάρει ξανά στη Liga Endesa έπειτα από τις θητείες τους στις Βαλένθια, Μπιλμπάο, Μούρθια, Τενερίφη και Γκραν Κανάρια.

Κατά την παρουσίασή του από την Ουνικάχα, ανέφερε:

«Ο στόχος είναι να νικήσουμε το Σάββατο, να βγάλουμε αντίδραση. Πρέπει να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να νικήσουμε. Σε βάθος χρόνου θα δούμε τι χρειάζεται για να βελτιωθούμε. Γνωρίζω καλά τη Μάλαγα, την έχω αντιμετωπίσει, ξέρω τους παίκτες της και πλέον έχω την ευκαιρία να τους μάθω καλύτερα. Είναι μια πρόκληση και μια ευκαιρία να κοουτσάρω αυτό το κλαμπ που έχει ιστορία και φιλάθλους σε μια πανέμορφη πόλη όπου υπάρχει πίεση για την επίτευξη των στόχων. Έχω βρεθεί σε ανάλογες καταστάσεις με άλλες ομάδες. Προχωράμε μέρα με τη μέρα. Όπως προανέφερα, εστιάζω μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Είμαι πολύ αισιόδοξος, πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστική στο μάξιμουμ και να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια ως το τέλος της σεζόν. Πρέπει να αλλάξουμε το τσιπάκι».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα