Καλάθης και Φράνκαμπ στο Top-5 των μεταγραφών στην Ισπανία! (vids)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Καλάθης και Φράνκαμπ στο Top-5 των μεταγραφών στην Ισπανία! (vids)

bet365

Η ηλεκτρονική έκδοση του ισπανικού περιοδικού Gigantes del Basket παρουσίασε το Top-5 των μεταγραφών στη Liga Endesa που ξεχωρίζει στην προετοιμασία.

Η προετοιμασία των ομάδων της Liga Endesa βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη αρκετοί παίκτες έχουν ξεχωρίσει στα φιλικά ενόψει της σεζόν 2020-21. Έτσι, λοιπόν το περιοδικό Gigantes del Basket ξεχώρισε τις πέντε μεταγραφές που μέχρι στιγμής κάνουν τη διαφορά.

Σε αυτό το ιδιαίτερο Top-5 συγκαταλέγονται οι Φράνσις Αλόνσο (Μάλαγα), Νικ Καλάθης (Μπαρτσελόνα), Τάιρον Πέρεθ (Ανδόρα), Αλέκσα Αβράμοβιτς (Εστουδιάντες) και Κόνερ Φράνκαμπ (Μούρθια).

ΝΙΚ ΚΑΛΑΘΗΣ

«Ο Έλληνας γκαρντ ανεβάζει το επίπεδο στη θέση του πλέι μέικερ με την ποιότητα του. Ο Νικ Καλάθης ξεχώρισε υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σκοράροντας 15 πόντους στο πρώτο φιλικό της σεζόν με την Ανδόρα. Απέναντι στη Μούρθια σημείωσε 17 πόντους ενώ κόντρα στην Μπανταλόνα έμεινε στους 7 πόντους, αποτελώντας τον ηγέτη των μπλαουγκράνα στην preseason».

ΚΟΝΕΡ ΦΡΑΝΚΑΜΠ

«Τα νούμερα του στην Ελλάδα μιλούν από μόνα τους (σε κανένα παιχνίδι δεν πέτυχε λιγότερους από 11 πόντους, έχοντας τουλάχιστον 1 τρίποντο). Ήδη φτιάχνει τη φήμη του στην πρώτη σεζόν του στη Μούρθια. Ο Φράνκαμπ πέτυχε 16 πόντους απέναντι στη Μανρέσα και 23 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Παρά τις επιδόσεις του, η Μούρθια δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στα 2 ματς».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα