Άλεξ Αντετοκούνμπο: «Μετράω τις μέρες για να παίξω επαγγελματικό μπάσκετ!» (gTV)

Άλεξ Αντετοκούνμπο: «Μετράω τις μέρες για να παίξω επαγγελματικό μπάσκετ!» (gTV)

bet365

O βενιαμίν της οικογένειας Αντετοκούνμπο, Άλεξ, μιλάει στην κάμερα του gTV για την νέα πρόκληση που ανοίγεται μπροστά του στην Ισπανία, μπαίνει στα παπούτσια των παιδιών της Ακαδημίας “Antetokounbros” και σχολιάζει την εμπειρία της καραντίνας με το νεογέννητο ανιψιό του μέσα στο σπίτι.

Είναι ο μικρότερος από τα τέσσερα αδέλφια παιδιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο, παρ' όλα αυτά ο MVP του περυσινού πρωταθλήματος στο ΝΒΑ και μεγαλύτερος αδελφός του, έχει δηλώσει ότι μπορεί να γίνει καλύτερος απ' αυτόν! Ο λόγος για τον ύψους 2,03, Άλεξ Αντετοκούνμπο, που την περασμένη άνοιξη τελείωσε το σχολείο στα προάστια του Μιλγουόκι (Dominican) και εδώ και λίγες καιρό επέστρεψε στην Ελλάδα και προετοιμάζεται σκληρά για το επόμενο βήμα.

Η κάμερα του gTV τον συνάντησε στην τελετή λήξης της 1ης σεζόν της Ακαδημίας Antetokounbros και ο 18χρονος guard, μίλησε για την μεγάλη του ανυπομονησία να ξεκινήσει προπονήσεις με την Μούρθια (υπέγραψε τριετές συμβόλαιο) και να μπει στον κόσμο του επαγγελματικού μπάσκετ, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη συγκίνησή του, απονέμοντας τα μετάλλια και τα αναμνηστικά διπλώματα στα παιδιά που συμμετέχουν στην πρωτοποριακή πρωτοβουλία που ξεκίνησα τα αδέρφια του κι εκείνος με την στήριξη της NIKE και του ιδρύματος Ωνάση.

Αυτά αλλά και το πως βίωσε την καραντίνα στο ίδιο σπίτι με τον Γιάννη και τον έξι μηνών πλέον ανιψιό του, στο video που ακολουθεί:

Επιμέλεια video: Παύλος Σφενδυλάκης

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα