Ρεάλ: Μένει εκτός σε 6 από τις 8 ισοβαθμίες στο ισπανικό πρωτάθλημα! (pics)

Ρεάλ: Μένει εκτός σε 6 από τις 8 ισοβαθμίες στο ισπανικό πρωτάθλημα! (pics)

Gazzetta team
Ρεάλ: Μένει εκτός σε 6 από τις 8 ισοβαθμίες στο ισπανικό πρωτάθλημα! (pics)

bet365

Μπορεί να μην φαίνεται... ρεαλιστικό, αλλά η ομάδα της Μαδρίτης κινδυνεύει να μείνει εκτός ημιτελικών στο πρωτάθλημα της Ισπανίας.

Η άσχημη εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με την Ανδόρα (91-75), σε συνδυασμό και με την νίκη της Βαλένθια επί της Σαν Πάμπλο Μπούργος (94-90), μπορεί να κοστίσει πολύ στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο, αφού ενδέχεται να μείνει εκτός ημιτελικών.

Από τον όμιλο της Ρεάλ (όπως και από αυτόν της Μπαρτσελόνα) την πρόκριση στην επόμενη φάση θα πάρουν δύο ομάδες, από τις έξι που είναι σε κάθε γκρουπ.

Στον Β' Όμιλο της «Βασίλισσας», η βαθμολογία έχει ως εξής:

Η Βαλένθια, που είναι πρωτοπόρος με τρεις νίκες και μια ήττα, αν νικήσει και την Γκραν Κανάρια των Κατσικάρη - Μπουρούση, θα περάσει στα ημιτελικά.

Από εκεί και έπειτα, όμως, η κατάσταση... περιπλέκεται, αφού Ανδόρα, Ρεάλ, Μπούργος και «ΓκρανΚα» ισοβαθμούν με 2-2. Η Σαραγόσα έχει αποκλειστεί, αφού έκανε τρεις ήττες και μόλις μία νίκη.

Αυτό σημαίνει πως η ομάδα της Μαδρίτης στα οκτώ ενδεχόμενα σενάρια πρόκρισης, έχει πιθανότητες πρόκρισης στα δύο από αυτά. Το έργο της γίνει ίσως λίγο πιο εύκολο, από την στιγμή που την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την «αδιάφορη» Σαραγόσα.

Πάντως, ακόμα και να νικήσει, θέλει σίγουρα και νίκη της Γκραν Κανάρια επί της Βαλένθια, για να περάσει στην επόμενη φάση. Σε αυτό το σενάριο, οι νικήτριες ομάδες θα τερματίσουν στην πρώτη και δεύτερη θέση του γκρουπ (λόγω καλύτερης διαφοράς στις ισοβαθμίες), ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Μπούργος - Ανδόρα, που αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν η Βαλένθια κάνει την δουλειά της (με την Γκραν Κανάρια) και παραμείνει στην κορυφή.

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής

Πέμπτη (25/06)

16:30 Μπανταλόνα - Μπασκόνια

19:30 Ουνικάχα Μάλαγα - Μπιλμπάο

22:30 Μπαρτσελόνα - Τενερίφη

Παρασκευή (26/06)

16:30 Σαν Πάμπλο Μπούργος - Ανδόρα

19:30 Γκραν Κανάρια - Βαλένθια

22:30 Ρεάλ Μαδρίτης - Σαραγόσα

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα