Πέρεθ: «Ο Ντόντσιτς θα κουβαλάει για πάντα τη Ρεάλ στην καρδιά του»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πέρεθ: «Ο Ντόντσιτς θα κουβαλάει για πάντα τη Ρεάλ στην καρδιά του»!

bet365

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ σχολίασε την κατάκτηση του ισπανικού Supercopa από τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έκανε ειδική αναφορά στον Λούκα Ντόντσιτς ο οποίος ωρίμασε μαζί με τη «Βασίλισσα».

«Είμαστε υπερήφανοι για το τμήμα μπάσκετ της Ρεάλ Μαδρίτης. Κατέκτησε το 34ο πρωτάθλημα στην Ισπανία, το 10ο πρωτάθλημα Ευρώπης και χθες (22/9) βράδυ το Supercopa. Είναι μια ομάδα που συνεχίζει να φέρνει επιτυχίες στον σύλλογο. Ο Πάμπλο Λάσο ηγείται ενός εκ των πλέον επιτυχημένων τμημάτων στην ιστορία της Ρεάλ μολονότι η περσινή σεζόν σημαδεύτηκε από τους μαζεμένους τραυματισμούς και το πιεσμένο καλεντάρι» εξήγησε ο πρόεδρος των «blancos» σε συνέντευξη που παραχώρησε στην AS.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Λούκα Ντόντσιτς: «Κάνω μια ειδική αναφορά σε έναν νεαρό παίκτη που ήλθε στη Μαδρίτη σε ηλικία 13 ετών και θα κουβαλάει για πάντα στην καρδιά του τη Ρεάλ. Ο Ντόντσιτς ωρίμασε μαζί μας ως παίκτης και ως άνθρωπος. Αφού κατέκτησε τα πάντα, αρχίζει την περιπέτειά στο ΝΒΑ ως ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη σε ηλικία 19 ετών».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα