Γκριν: «Ο coach Σφαιρόπουλος δεν μου έδωσε την ευκαιρία που ήθελα!»

Gazzetta team
Γκριν: «Ο coach Σφαιρόπουλος δεν μου έδωσε την ευκαιρία που ήθελα!»

bet365

Ο Έρικ Γκριν μίλησε στην ιστοσελίδα της ACB και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, αφήνοντας αιχμές κατά του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Αμερικανός γκαρντ της Βαλένθια που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν σε Ισπανία και EuroLeague, αναφέρθηκε στους λόγους του «διαζυγίου» του με τον Ολυμπιακό.

«Το καλοκαίρι μίλησα με τον κόουτς ώστε να επιλέξω την καλύτερη κατάσταση για μένα. Ήμουν χαρούμενος στον Ολυμπιακό, αλλά είδα ότι δεν μου προσέφερε την ευκαιρία που πραγματικά ήθελα και αποφάσισα να αλλάξω περιβάλλον. Τώρα νιώθω εξαιρετικά στη Βαλένθια, σε μία ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να βελτιωθώ και να έχω μία σπουδαία σεζόν».

Ο Έρικ Γκριν αναφέρθηκε και στους λόγους που επέλεξε την Βαλένθια λέγοντας ότι «είχα καλύτερες προτάσεις ωστόσο το μπάσκετ δεν αφορά αποκλειστικά τα χρήματα, αλλά την ευκαιρία να παίζεις και να διεκδικείς τίτλους. Ήθελα να δείξω τι μπορώ να κάνω. Θα μπορούσα να πάω στην Κίνα και να βγάλω περισσότερα χρήματα, αλλά δεν θα έβλεπε κάποιος. Ήθελα να επιστρέψω στην EuroLeague και να είμαι ένας από τους καλύτερους ξένους της διοργάνωσης».

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Βασίλη Σπανούλη: «Το να παίζω μαζί με τον Σπανούλη με βοήθησε να βελτιώσω το παιχνίδι μου. Πολλές φορές στις προπονήσεις παίζαμε αντίπαλοι. Έμαθα πολλά κοντά του και βελτιώθηκα. Δεν είναι μόνο σπουδαίος παίκτης και ηγέτης, αλλά και εξαιρετικός άνθρωπος».

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΠΑΝΙΑ Τελευταία Νέα