Αρμάνι - Ολυμπιακός: Σκέψεις για αναβολή του αγώνα

Αρμάνι - Ολυμπιακός: Σκέψεις για αναβολή του αγώνα

bet365

Το σενάριο να αναβληθεί το παιχνίδι της Αρμάνι με τον Ολυμπιακό στο Μιλάνο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Ο κοροναϊός εξαπλώνεται, το Μιλάνο βρίσκεται στο επίκεντρο και ο Ολυμπιακός έχει παιχνίδι με την Αρμάνι σε λίγες μέρες (12/03).

Η ιταλική κυβέρνηση κήρυξε χθες την επαρχία της Λομπαρντίας στην οποία ανήκει το Μιλάνο σε «κόκκινη ζώνη», ωστόσο άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να διεξαχθούν αγώνες.

Το πρόβλημα είναι πως η Euroleague θέλει να μειώσει τις πιθανότητες να θέσει σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr έχει τεθεί προς συζήτηση η λύση της ουδέτερης έδρας σε χώρα εκτός Ιταλίας, ωστόσο αυτή τη στιγμή και σύμφωνα με τα νεότερα δεδομένα η αναβολή του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Αρμάνι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Δεν αποκλείεται μάλιστα η Euroleague να αναβάλλει όλη την αγωνιστική αφού παρόμοια προβλήματα υπάρχουν και σε Ισπανία, Γερμανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα