Δεν θα γίνει... Αρμάνι η Μακάμπι

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Δεν θα γίνει... Αρμάνι η Μακάμπι

bet365

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μακάμπι (22:00) για την 4η αγωνιστική της Euroleague και ο γεροΓιοβάισα πιστεύει πως η ομάδα του Μπλατ θα αντιδράσει εξαιρετικά μετά την ήττα από την Αρμάνι.

Γεια σας φίλοι μου!

Μου αρέσει που με... κράζετε τον τελευταίο καιρό. Η κριτική σε κάνει καλύτερο. Η αλήθεια είναι πως ο γεροΓιοβάισα έχει γίνει... γεροΚουβάισα τον τελευταίο καιρό.

Όμως ότι δεν σε... σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Μόνο θα σας παρακαλούσα πάρα πολύ λίγα πιο ήρεμα με τα σχόλια σας, γιατί δεν τα αντέχει η Σβετλάνα και στεναχωριέται η αγάπη μου. Όχι για μένα, για το φουκαριάρικο το αίσθημα, καταλαβαίνετε.

Online στοίχημα με προσφορές* για όλους τους παίκτες, υψηλές αποδόσεις & live alerts (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Πιστεύω πως ήρθε η ώρα να σας πληρώσω. Δεν το λέω για πλάκα.

Θα εμπιστευτώ τον Ολυμπιακό του Ντέιβιντ Μπλατ. Οι «ερυθρόλευκοι» με εντυπωσίασαν με το μπάσκετ που έπαιξαν κόντρα σε Μπασκόνια και Χίμκι, αλλά ήρθε η Αρμάνι στο ΣΕΦ και τους... απογείωσε.

Η Μακάμπι (22:00) όμως θα είναι πολύ δύσκολο να πιάσει την επιθετική απόδοση των Ιταλών, ενώ θεωρώ σχεδόν απίθανο να χάσει δεύτερο σερί ματς ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ.

Online Στοίχημα με Cash out*! Πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Φαβορί για το ματς φυσικά οι Πειραιώτες, αλλά δεν θα πάμε στον απλό άσσο που δεν πληρώνει καλά. Ο λάτρης της βότκας θα επιλέξει τον άσσο με -5.5. Ωραίο το 1.62.

Και επειδή ο Μπλατ δίνει βάρος στην επίθεση θα σας δώσω και το δωράκι του over 159.5 στο 1.78. Αρκεί να βοηθήσει και λίγο η Μακάμπι.

Η απουσία του Πάργκο θα παίξει μεγάλο ρόλο, αφού θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να την αναπληρώσουν οι Ισραηλινοί.

Καλή τύχη σε όλους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα