Γιαννάκης: «Το γήπεδο να μην πάρει μόνο το όνομα, αλλά και τη χάρη του Αντώνη»

Γιαννάκης: «Το γήπεδο να μην πάρει μόνο το όνομα, αλλά και τη χάρη του Αντώνη»

bet365

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αποθέωσε τον Αντώνη Φώτση στην εκδήλωση προς τιμήν του Έλληνα φόργουορντ.

Η ομιλία του Παναγιώτη Γιαννάκη στην εκδήλωση μετονομασίας του γηπέδου των Ιλισίων σε «Αντώνης Φώτσης»....

«Μεγάλωσε δίπλα μαζί σας από μία ωραία οικογένεια δραστήρια στο μπάσκετ. Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά που μεγάλωσε ο πατέρας, απλά εκείνος μας επιφύλασσε πολλά περισσότερα.

Αφησε το στίγμα του στο ελληνικό μπάσκετ για όσα έκανε στο παρκέ και όχι μόνο. Ταξίδεψε στον κόσμο αλλά πάντα αγαπούσε την πρώτη του ομάδα. Ειναι πρωτόγνωρο να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε ομάδα τοπικού πρωταθλήματος. Δε δημιούργησε ποτέ πρόβλημα και πάντα ήθελε να προσφέρει όσα περισσότερα μπορούσε.

Χαίρομαι που συνεργαστήκαμε και πανηγυρίσαμε μεγάλες νίκες. Πολύ ωραία κίνηση να μετονομαστεί το γήπεδο σε Αντώνης Φώτσης. Ελπίζω τα παιδιά να πάρουν πολλά μαθήματα από αυτόν και για μπάσκετ και για τη ζωή. Εύχομαι αυτό το γήπεδο εκτός από το όνομα να πάρει και τη χάρη του Αντώνη. Σε ευχαριστούμε πολύ για τις μεγάλες χαρές που μας έδωσες και γιατί τον τελευταίο χρόνο μας έδειξε πως ένας αθλητής μπορεί να κάνει πολλά για την περιοχή του. Εύχομαι να δεις τον γιο σου να παίζει στην εθνική ομάδα και σε αυτό το γήπεδο να βγουν παιδιά που θα σε ξεπεράσουν»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα