Πολωνία - Ουγγαρία 83-81: Τράβηξε... 22 ο κορυφαίος Μπαλτσερόφσκι

Δημήτρης Οικονόμου
Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι

bet365

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι ήταν ασυναγώνιστος στην πρώτη αγωνιστική του προ-Προολυμπιακού τουρνουά για την Πολωνία, που επικράτησε οριακά με 83-81 της Ουγγαρίας.

Με τον Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι στους 22 πόντους, έχοντας 8/9 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 6 ριμπάουντ και 1 ασίστ, η Πολωνία επικράτησε της Ουγγαρίας με 83-81 και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στο Προολυμπιακό.

Ο Πονίτκα αποδείχθηκε ψύχραιμος στις βολές που εκτέλεσε, 8'' πριν το φινάλε ενώ ξαναπήγε στη γραμμή με το σκορ στο 82-81 και 1'' στο χρονόμετρο. Χάνοντας σκοπίμως τη δεύτερη βολή, ο Μπένκε αστόχησε στο μακρινό σουτ της νίκης και οι Πολωνοί βγήκαν νικητές.

Μετά τον κορυφαίο Μπαλτσερόφσκι, ο Πονίτκα ολοκλήρωσε με 13 πόντους, 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ αλλά μόλις 2/10 εντός παιδιάς. Ο Μίκαλ Σοκολόφσκι ήταν αυτός που ακολούθησε με 18 πόντους τον σέντερ του Παναθηναϊκού. Για τους Ούγγρους ο Ζόλταν Περλ ήταν πρώτος σκόρερ με 24.

Η Βαθμολογία του ομίλου

  1. Πολωνία 1-0
  2. Πορτογαλία 0-0
  3. Βοσνία 0-0
  4. Ουγγαρία 0-1

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα