Σλούκας: «Το πιο σημαντικό στο μπάσκετ, να έχεις σιγουριά στον εαυτό σου»

Σλούκας: «Το πιο σημαντικό στο μπάσκετ, να έχεις σιγουριά στον εαυτό σου»

bet365

Ο διεθνής γκαρντ εξήγησε όσα άλλαξε η Ελλάδα και πανηγύρισε τη νίκη επί της Τουρκίας.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο Κώστας Σλούκας ανέφερε, «Είμαστε εδώ που θέλαμε, απέχουμε ένα βήμα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά αυτό δεν είναι αιτία να μην είμαστε ταπεινοί εν όψει του αγώνα με μια πολύ καλή ομάδα και απέναντι σε έναν καλό μου φίλο, τον Βέσελι.

Σήμερα ήμασταν νευρικοί, ξέραμε πως δεν είναι καλύτεροι από μας. Έχουν καλούς παίκτες, αλλά εμείς είμαστε πραγματικά καλή ομάδα. Βρήκαμε καλύτερα σουτ και στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν στο +30. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα, αλλά έχουμε έναν ακόμη αγώνα. Ο coach πάντα μας λέει να έχουμε αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι το πιο σημαντικό στο μπάσκετ, να έχεις σιγουριά στον εαυτό σου.

Σίγουρα υπάρχει πίεση, αλλά ακολουθήσαμε το πλάνο, παίξαμε καλή άμυνα, πήραμε σωστές αποφάσεις και κερδίσαμε μια καλή ομάδα με 20. Αυτό δεν έγινε τυχαία. Ο Παπαγιάννης είναι από τους κορυφαίους σέντερ στην Ευρώπη. Έχει δουλέψει πολύ στο σώμα του, είναι φοβερός αθλητής πλέον, είναι έξυπνος κι όταν είναι στο παρκέ νιώθω ασφάλεια. Μπορεί να παίξει άμυνα, να μαρκάρει κοντύτερους και αποτελεί δύναμη για την ομάδα μας.

Είμαστε καλοί φίλοι με τον Βέσελι και είναι από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Είναι καλή ομάδα, με παίκτες που παίζουν μαζί πολλά χρόνια. Δεν περίμενα να κερδίσουν το φαβορί, που ήταν η πιο ταλαντούχα ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε δυσκολία και για πόλεμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα