Εθνική Ανδρών: Οι 14 παίκτες για την έναρξη της προετοιμασίας

Εθνική Ανδρών: Οι 14 παίκτες για την έναρξη της προετοιμασίας

Newsroom
Εθνική Ανδρών: Οι 14 παίκτες για την έναρξη της προετοιμασίας

bet365

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους 14 παίκτες που θα βρεθούν στην προετοιμασία για τα δύο ματς της Εθνικής στο «παράθυρο» του Νοεμβρίου που θα αρχίσει την Δευτέρα (7/11) στο ΟΑΚΑ. Αναμένεται νέα ενημέρωση για τα μέλη των ομάδων της Euroleague.

Eτοιμάζεται σιγά σιγά ξανά για τις επίσημες υποχρεώσεις της η Εθνική μας ομάδας. Για τον όμιλο της στη Β’ Προκριματική Φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, στον οποίο η Εθνική Ομάδα έχει ρεκόρ 4-2, η Επίσημη Αγαπημένη θα υποδεχθεί στο Ηράκλειο τη Λετονία (11/11, 19.00) και θα ταξιδέψει στην πόλη Μονς για να αντιμετωπίσει το Βέλγιο (14/11, 21.30).

Η ΕΟΚ έκανε γνωστό πως η προετοιμασία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 7 Νοέμβρη στο ΟΑΚΑ με την παρουσία 14 παικτών (Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος , Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραϊτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης , Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου).

Οι προπονήσεις θα γίνονται υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει ενημέρωση και για την προσθήκη μελών που έχουν συμμετοχή σε ομάδες της Euroleague.

H ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους δύο αγώνες της στο “παράθυρο” του Νοεμβρίου θα αρχίσει την Δευτέρα (7/11) στο ΟΑΚΑ. Για τον όμιλο Ι της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, στον οποίο η Εθνική Ομάδα έχει ρεκόρ 4-2, θα υποδεχθεί στο Ηράκλειο τη Λετονία (11/11, 19.00) και θα ταξιδέψει στην πόλη Μονς για να αντιμετωπίσει το Βέλγιο (14/11, 21.30).

Για την έναρξη της προετοιμασίας έχουν κληθεί οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος , Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραϊτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης , Γιώργος Τσαλμπούρης και Όμηρος Νετζήπογλου.

Οι προπονήσεις από την Δευτέρα (7/11) θα διεξάγονται υπό την καθοδήγηση του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή. Για τη σταδιακή προσθήκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μελών που έχουν συμμετοχή σε ομάδες της Ευρωλίγκας θα υπάρξει ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδα περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), οπότε και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την επομένη (13/11), από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

*Εισιτήρια για την αναμέτρηση Ελλάδα – Λετονία μπορείτε να κλείσετε με ένα “κλικ” ΕΔΩ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα