Αλεξάντερ Πέτροβιτς: Ανέλαβε για 4η φορά την εθνική Κροατίας

Αλεξάντερ Πέτροβιτς: Ανέλαβε για 4η φορά την εθνική Κροατίας

Newsroom
Αλεξάντερ Πέτροβιτς: Ανέλαβε για 4η φορά την εθνική Κροατίας

bet365

Ο Αλεξάντερ Πέτροβιτς επιστρέφει για 4η φορά στην καριέρα του στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Κροατίας ενόψει και των Προκριματικών για το Eurobasket 2025.

Μετά τον αποκλεισμό των Κροατών από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023, η ομοσπονδία της χώρας στρέφει την προσοχή στα προ-προκριματικά για το Eurobasket 2025.

Γι' αυτόν τον λόγο έδωσε για 4η φορά τα ηνία στον Αλεξάντερ Πέτροβιτς, μεγαλύτερο αδερφό του αείμνηστου Ντράζεν, ο οποίος θα καθίσει στην άκρη του πάγκου για τα «παράθυρα» του Νοεμβρίου και του επόμενου Φεβρουαρίου.

Η Κροατία έχει 2-0 ρεκόρ στον όμιλό της και τον επόμενο μήνα έχει να αντιμετωπίσει την Αυστρία εκτός έδρας (10/11) όπως επίσης και την Πολωνία στο Ζάγκρεμπ (13/11): «Όταν ανέλαβα τη θέση του αθλητικού διευθυντή πριν από τέσσερις εβδομάδες, δεν περίμενα ότι θα πήγαινε προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη όλα όσα συνέβησαν στον πρώτο γύρο συνομιλιών με πιθανούς υποψηφίους και αφού επισκέφτηκα ουσιαστικά όλους τους παίκτες, ίσως είναι μια λογική λύση» σχολίασε ο 63χρονος προπονητής.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα