Ιταλία - Γεωργία 91-82: Πήρε τη νίκη, «συναγερμός» για Γκαλινάρι

Ιταλία - Γεωργία 91-82: Πήρε τη νίκη, «συναγερμός» για Γκαλινάρι

bet365

Η Ιταλία (5-1) επικράτησε της Γεωργίας (3-3) με σκορ 91-84, αλλά ο Τζιανπάολο Ποτζέκο περιμένει με αγωνία τα μαντάτα από τον τραυματισμό του Ντανίλο Γκαλινάρι στο γόνατο.

Η επικράτηση της Ιταλίας ήρθε πιο δύσκολα απ' ότι μαρτυρά το τελικό 91-84 απέναντι στη Γεωργία, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μόνο που αυτή η νίκη κατακτήθηκε, πιθανότατα, με μεγάλο τίμημα. Ο Ντανίλο Γκαλινάρι τραυματίστηκε στο γόνατο, στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου, οι μορφασμοί πόνου στο πρόσωπό του ήταν κάτι παραπάνω από φανεροί και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Πλέον, η Ιταλία - αντίπαλος της Ελλάδας - περιμένει να μάθει τα οριστικά μαντάτα για τον φόργουορντ των Μπόστον Σέλτικς, πέντε μέρες πριν από την έναρξη του EuroBasket 2022.

Προτού τραυματιστεί ο Γκαλινάρι σήκωσε το βάρος της επίθεσης στην 3η περίοδο, έχοντας 15 από τους 17 πόντους του. Ο Σιμόνε Φοντέκιο ήταν ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους (8 ριμπάουντ, 6 ασίστ), ενώ ακολούθησαν οι Σπίσου (15π.) και Μίλι (12π.).

Η Γεωργία του Ηλία Ζούρου, μολονότι αγωνίστηκε δίχως τον τραυματία Τόρνικε Σενγκέλια, ήταν απειλητική μέχρι το τέλος. Ο Γκόγκα Μπιτζάτζε είχε 19 πόντους και ο Θαντ Μακ Φάντεν 16.

Τα δεκάλεπτα: 25-19, 43-38, 66-66, 91-84

Italy - Georgia

Italy - Georgia

@Photo credits: FIBA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα