Ελλάδα - Μ.Βρετανία: Τα εισιτήρια για το ματς στη Λάρισα

Ελλάδα - Μ.Βρετανία: Τα εισιτήρια για το ματς στη Λάρισα

Ελλάδα - Μ.Βρετανία: Τα εισιτήρια για το ματς στη Λάρισα

bet365

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Μεγάλη Βρετανία, στις 30 Ιουνίου, στη Λάρισα για τα προκριματικά του Mundobasket.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Βρετανία για τα «παράθυρα» του Mundobasket 2023, στη Λάρισα (30/6) και η ΕΟΚ ανακοίνωσε την κυκλοφορία των εισιτηρίων.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Λάρισα θα φιλοξενήσει αγώνα της Εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το ραντεβού έχει κλειστεί: Η Εθνική Ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 30 Ιουνίου, στις 20.00, στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης την Μεγάλη Βρετανία, στον τελευταίο αγώνα της πρώτης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. Θα είναι η πρώτη φορά που το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στη Λάρισα!

Οι φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν δίπλα στην επίσημη αγαπημένη και να την στηρίξουν, όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, μπορούν από σήμερα να προμηθεύονται τα εισιτήριά τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται μέσω διαδικτύου από σήμερα (20/6) στις 14.00 στο basket.gr ή στο ticketmaster.gr με ένα “κλικ” ΕΔΩ.

Τη θέση σας μπορείτε να κλείσετε και τηλεφωνικά στο 211 1981535.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ και 15€. Τα παιδιά μέχρι 5 ετών έχουν δικαίωμα εισόδου χωρίς εισιτήριο (χωρίς εξασφαλισμένη θέση).

Η Εθνική Ομάδα σας περιμένει στη Λάρισα!»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDOBASKET Τελευταία Νέα