MundoBasket 2023, Ισπανία: Καθαρές οι εξετάσεις του Ντίαθ

MundoBasket 2023, Ισπανία: Καθαρές οι εξετάσεις του Ντίαθ

Δημήτρης Οικονόμου
Άλμπερτ Ντίαθ

bet365

Ο Αλμπέρτο Ντίαθ φαίνεται πως θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή της Ισπανίας στο MundoBasket, παρά τον προ ημερών τραυματισμό του στο γόνατο.

Καθησυχαστικά φαίνεται πως είναι τα νέα στις τάξεις της Ισπανίας ενόψει του MundoBasket, όσον αφορά το θέμα του Αλμπέρτο Ντίαθ. Ο γκαρντ της Μάλαγα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στο αριστερό γόνατο, μετά από το φιλικό κόντρα στον Καναδά και η αγωνία για το αν θα προλάβει να ταξιδέψει στην Ινδονησία υπήρξε εντός της ομάδας.

Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε όμως, έδειξε πως δεν κρύβεται κάτι σοβαρό πίσω από τον τραυματισμό. Ο Ντίαθ θα μείνει προληπτικά εκτός από την αναμέτρηση με τη Δομινικανή Δημοκρατία (19/08 - 22:30) και οι γιατροί της Ισπανίας θα πάρουν την οριστική απόφαση σε 3-4 μέρες από σήμερα.

Οι μέχρι τώρα ενδείξεις είναι θετικές για την ένταξή του στην τελική 12άδα, με τους Σάιθ και Πραντίγια να περιμένουν υπομονετικά, δίχως να έχουν κοπεί προς το παρόν. Θυμίζουμε πως η «Ρόχα» θα ξεκινήσει για την υπεράσπιση του τίτλου της απέναντι σε Ιράν, Ακτή Ελεφαντοστού και Βραζιλία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα