Εθνική: Με Γιάννη Αντετοκούνμπο η προεπιλογή για το Παγκόσμιο

Εθνική: Με Γιάννη Αντετοκούνμπο η προεπιλογή για το Παγκόσμιο

Νίκος Καρφής
Εθνική: Με Γιάννη Αντετοκούνμπο η προεπιλογή για το Παγκόσμιο

bet365

Γνωστές έγιναν οι κλήσεις της Εθνικής Ανδρών ενόψει Παγκοσμίου και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται σε αυτές.

Το Παγκόσμιο θα ξεκινήσει στις 25 Αυγούστου και για άλλη μια φορά η Εθνική μας ομάδα θα είναι πιστή στο ραντεβού της. Ο Δημήτρης Ιτούδης επέλεξε τους εκλεκτούς που θα βρεθούν στην προετοιμασία και η ΕΟΚ ανακοίνωσε τις κλήσεις, με το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο να ξεχωρίζει. Πάντως ο Greek Freak είναι αμφίβολος για το Παγκόσμιο. Στην προεπιλογή και ο Γουόκαπ που θα παίξει για πρώτη φορά με τα γαλανόλευκα, ενώ επιστρέφει ο Ντίνος Μήτογλου.

Σημαντικές απουσιες για την Επίσημη Αγαπημένη στο φετινό τουρνουά θα είναι οι Κώστας Σλούκας, ο Νικ Καλάθης και Τάιλερ Ντόρσεϊ. Τρεις κομβικοί παίκτες στην περιφέρεια.

Αναλυτικά οι κλήσεις: Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Κώστας Αντετοκούνμπο, Λαρεντζάκης, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Παπαγιάννης, Λούντζης, Μήτογλου, Μπόχωρίδης, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Ρογκαβόπουλος, Μωραϊτης, Χουγκάζ, Τολιόπουλος, Τσαλμπούρης, Φλιώνης, Χατζηδάκης, Μαντζούκας, Γουόκαπ, Ζούγρης

Σημαντική στιγμή για τους Ζούγρη και Μαντζούκα που μετά το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική Νέων, θα βρεθούν στην προετοιμασία των Ανδρών.

Την ερχόμενη Δευτέρα, 24/7, θα αρχίσει στο ΟΑΚΑ η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για το Παγκόσμιο, το οποίο θα φέρει την Εθνική στις Φιλιππίνες, με αντιπάλους στην πρώτη φάση τις Ιορδανία, ΗΠΑ και Νέα Ζηλανδία.

Ο Δημήτρης Ιτούδης, ανακοίνωσε την επιλογή 22 παικτών και από αυτούς να προκύψει η τελική 12άδα για τη διοργάνωση. Η Εθνική μας θα κοντραριστεί σε φιλικό στις 2/8 στη Λουμπλιάνα με τη Σλοβενία, στις 4/8 στο ΟΑΚΑ με τη Σλοβενία στο ματς στο οποίο θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης, στις 8 και 10/8 στο ΟΑΚΑ για το τουρνουά AEGEAN Aκρόπολις με αντιπάλους Σερβία και Ιταλία αντίστοιχα και στις 18 και 19/8, στο διεθνές τουρνουά του Αμπου Ντάμπι με αντιπάλους ΗΠΑ και Γερμανία.

fgfgf

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Τελευταία Νέα