Λεμάνις: «Δεν σχολιάζω το φάουλ του Μπόγκουτ, είχαμε την ευκαιρία μας» (vid)

Λεμάνις: «Δεν σχολιάζω το φάουλ του Μπόγκουτ, είχαμε την ευκαιρία μας» (vid)

Λεμάνις: «Δεν σχολιάζω το φάουλ του Μπόγκουτ, είχαμε την ευκαιρία μας» (vid)

Ο Αντρέι Λεμάνις δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του κόντρα στην Ισπανία, δήλωσε έτοιμος για το χάλκινο μετάλλιο, ενώ δεν θέλησε να κάνει σχόλια για τη διαιτησία.

Ο προπονητής της Αυστραλίας είπε στην αρχική του τοποθέτηση στη Συνέντευξη Τύπου: «Ήταν ένα πολύ ωραίο ματς, είναι ωραίο να ζεις κάτι τέτοιο. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου και τον τρόπο που παλέψαμε. Δείξαμε χωρίς αμφιβολία τι μπορούμε να κάνουμε, την έντασή μας. Ήταν ένα διασκεδαστικό ματς. Είναι δύσκολο να χάνεις, αλλά η Ισπανία είναι επίσης πολύ καλή ομάδα. Θα βρούμε τρόπο να δούμε το καλό από αυτό και να παίξουμε με την ίδια ένταση και στο επόμενο ματς».

Για το ότι η ομάδα του είχε για τρία δεκάλεπτα τον έλεγχο, αλλά έκανε λάθη κι είχε αστοχία στις βολές, σχολίασε: «Θα πρέπει να δω το βίντεο πάλι. Στο τέλος της ημέρας, είχαμε την ευκαιρία να νικήσουμε. Η Ισπανία έβγαλε κάποιες καλές φάσεις, είναι πολύ καλή ομάδα. Ίσως να ήμασταν λίγο κουρασμένοι, αλλά είχαμε την ευκαιρία μας. Απλά μερικές φορές δεν συμβαίνει».

Για το φάουλ του Μπόγκουτ στον Γκασόλ, πριν τη λήξη της πρώτης περιόδου και αν ήταν κακή απόφαση, υποστήριξε: «Ξέρετε πως δεν θα το σχολιάσω. Δεν μπορώ να μιλήσω γι' αυτό, θα δω το βίντεο πάλι και θα έχω μια καλύτερη άποψη γι' αυτό. Όσο για τον μικρό τελικό, η εμπειρία μας στο Ρίο, που τερματίσαμε 4οι, μας πλήγωσε όλους, γιατί είχαμε ευκαιρία να κατακτήσουμε το χάλκινο. Έχουμε αυτοπεποίθηση, είμαστε συγκεντρωμένοι, έχουμε επαγγελματική συμπεριφορά και πρέπει να βρούμε την ενέργειά μας, για να πάρουμε το μετάλλιο».

Spain v Australia - Press Conference - FIBA Basketball World Cup