Ντάνι Μάνινγκ: Παρελθόν από το Ουέικ Φόρεστ ο πρώην προπονητής του Μήτογλου

Gazzetta team
Ντάνι Μάνινγκ: Παρελθόν από το Ουέικ Φόρεστ ο πρώην προπονητής του Μήτογλου

bet365

Ο πάλαι ποτέ προπονητής του Ντινου Μήτογλου στο Ουέικ Φόρεστ και άλλοτε σταρ του ΝΒΑ, Ντάνι Μάνινγκ, αποτέλεσε παρελθόν από τους «Deacons».

Ο Ντάνι Μάνινγκ βρέθηκε τον πάγκο του Ουέικ Φόρεστ του 2014 ενώ στο παρελθόν έχει προπονήσει το Τούλσα, ενώ ήταν και ασίσταντ κόουτς στο Κάνσας.

Βέβαια έχει να επιδείξει και μια πολύ καλή καριέρα στο ΝΒΑ η οποία θα μπορούσε να ήταν καλύτερη αν δεν είχε προβλήματα τραυματισμών. Συγκεκριμένα είχε αγωνιστεί σε 883 ματς του ΝΒΑ έχοντας κατά μέσο όρο 14 πόντους, 5,2 ριμπάουντ και 2,3 ασίστ με τις φανέλες των Κλίπερς, Χοκς, Σανς, Μπακς, Τζαζ, Μάβερικς και Πίστονς. Μάλιστα έχει πάρει μέρος και σε δύο All Star Games (1993, 1994).

«Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να βρεθώ στο πρόγραμμα του Ουέικ Φόρεστ. Είμαι περήφανος για όλους του αθλητές/σπουδαστές που είχα την ευχαρίστηση να προπονήσω. Όπως είμαι ευγνώμων και για τη δουλειά που κάναμε μαζί με το προπονητικό τιμ. Εύχομαι μόνο επιτυχίες στο πρόγραμμα από εδώ και στο εξής» είπε ο Μάνινγκ, ο οποίος ήταν ο προπονητής του Ντίνου Μήτογλου στο NCAA.

 

NCAA Τελευταία Νέα