NCAA: Οι Ελληνίδες της διοργάνωσης που συνεχίζουν στην... τρέλα του Μαρτίου

Newsroom
NCAA: Οι Ελληνίδες της διοργάνωσης που συνεχίζουν στην... τρέλα του Μαρτίου

bet365

Χατζηλεοντή, Παπαδοπούλου, Μποσγανά και Τσινέκε βρέθηκαν στον ξέφρενο ρυθμό του March Madness στο NCAA. Οι τρεις πρώτες συνεχίζουν και η τελευταία εντυπωσίασε χωρίς να πάρει το εισιτήριο του επόμενου γύρου.

Η Ιωάννα Χατζηλεοντή (15π. 10ρ. 1α. 1κλ. 1κ.) και η Δανάη Παπαδοπούλου (2π. 2ρ. 1κλ. 1κ.), φορώντας την φανέλα του Πανεπιστημίου του Κάνσας, ζουν στο παρκέ την... τρέλα του Μαρτίου μετά την πρόκριση της ομάδας τους στον δεύτερο γύρο του Women's NCAA Τournament.

Επικράτησαν του Τζόρτζια Τεκ με 77-58 και θα κληθούν να αντιμετωπίσουν το Στάνφορντ, στο οποίο αγωνίζεται ακόμη μία Ελληνίδα, η Έλενα Μποσγανά. Η πρωτοετής Έλενα (2π. ,1κλ. με 7 λεπτά συμμετοχής) με τις συμπαίκτριές της πέρασαν το εμπόδιο του Μοντάνα Στέιτ με 78-37 για να οδηγηθούν στον άτυπο «ελληνικό εμφύλιο».

Η τέταρτη της «γαλανόλευκης» παρέας είναι η Έλενα Τσινέκε. H 22χρονη γκαρντ εντυπωσίασε με την εμφάνισή (21π. 2ρ. 3α.) της ούσα η κορυφαία του Σάουθ Φλόριντα απέναντι στο Μαϊάμι, παρόλα αυτά η ομάδα της ηττήθηκε και θα μείνει εκτός συνέχειας.

 

NCAA Τελευταία Νέα