TOP 10 NBA: «Φλερτάρουν» με ανταλλαγή και αλλάζουν τις ισορροπίες! (pics)

Νίκος Καρφής
TOP 10 NBA: «Φλερτάρουν» με ανταλλαγή και αλλάζουν τις ισορροπίες! (pics)

bet365

Αρκετοί παίκτες ακούγονται γαι ανταλλαγή και το gazzetta.gr φτιάχνει το TOP 10 που μπορεί να αλλάξει τον... χάρτη των φαβορί για τη νέα σεζόν.

H οffseason του 2019 ήταν μία εκ των κορυφαίων της ιστορίας, αφού σταρ όπως οι Ντουράντ, Ίρβινγκ, Ντέιβις και Λέοναρντ άλλαξαν ομάδες και διαμόρφωσαν τον χάρτη της κορυφαίας λίγκας του πλανήτη. Παρόλο που φέτος δεν είναι το ίδιο δυνατή η free agency, υπάρχουν πολλές φήμες για ανταλλαγές που θα μπορούσαν να... ταράξουν τις ισορροπίες στο ΝΒΑ.

Πάμε να δούμε το TOP 10 των παικτών που μπορεί να δεσμεύονται με συμβόλαια, ωστόσο οι φήμες γύρω από το όνομα τους δεν σταματούν

Άαρον Γκόρντον – Μάτζικ

Άαρον Γκόρντον – Μάτζικ

Μπάντι Χιλντ – Κινγκς

Μπάντι Χιλντ – Κινγκς

Τζρου Χόλιντεϊ - Πέλικανς

Τζρου Χόλιντεϊ - Πέλικανς

Νίκολα Βούτσεβιτς – Μάτζικ

Νίκολα Βούτσεβιτς – Μάτζικ

Βίκτορ Ολαντίπο – Πέισερς

Βίκτορ Ολαντίπο – Πέισερς

Μάιλς Τέρνερ – Πέισερς

Μάιλς Τέρνερ – Πέισερς

Ρούντι Γκομπέρ - Τζαζ

Ρούντι Γκομπέρ - Τζαζ

Μπράντλεϊ Μπιλ - Ουίζαρντς

Μπράντλεϊ Μπιλ - Ουίζαρντς

Πολ Τζορτζ – Κλίπερς

Πολ Τζορτζ – Κλίπερς

Κρις Πολ - Θάντερ

Κρις Πολ - Θάντερ

Ένα μεγάλο ταλέντο που οι Μάτζικ έχουν αποτύχει να τον διαχειριστούν με τρόπο για να πάρουν τα καλύτυερα από εκείνον. Από την πρώτη του στιγμή στο ΝΒΑ βρίσκεται στο Ορλάντο, αλλά το front office της ομάδας ψάχνει τρόπους για να τον δώσει και να πάρει τα σημαντικότερα ανταλλάγματα για να ανέβει επίπεδο. Εκπληκτικός dunker, σκόρερ που βελτιώνεται συνεχώς και με μεγάλη έφεση στο ριμπάουντ, παρόλο που δεν είναι και πρώτο μπόι.

Ένας από τους κορυφαίους σουττέρ στη λίγκα, ο οποίος έχει πάρει και διαγωνισμό τριπόντων. Όμως η προτίμηση του πρώην προέδρου των Κινγκς, Ντίβατς στον Μπογκντάνοβιτς, έκανε τον Χιλντ να μην ξεκινά καν βασικός στην πεντάδα των βασιλιάδων. Εξαιρετικός σε ορισμένες περιπτώσεις ερχόμενος πάντα από τον πάγκο, ο οποίος συνδέεται με πολλές ομάδες. Ακούγεται πολύ και για τους Λέικερς.

Από τους πιο υποτιμημένους παίκτες στη λίγκα και ένας εκ των κορυφαίων παικτών της Νέας Ορλεάνης τα τελευταία χρόνια. Πολύ καλός και στις 2 μεριές του παρκέ. Από τους σπουδαιότερους περιφερειακούς αμυντικούς στο ΝΒΑ, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε την ικανότητα του σε clutch καταστάσεις. Υπάρχουν φήμες πως οι πελεκάνοι ψάχνονται να τον ανταλλάξουν για να βάλουν νέα κομμάτια δίπλα στον Ζάιον Ουίλιαμσον.

Ακόμα ένας παίκτης των Μάτζικ και All Star. Παρόλο που είναι 29 ετών, υπάρχουν πολλά σενάρια που αναφέρουν ότι δεν είναι ικανοποιημένος εμ την κατάσταση στο Ορλάντο και ψάχνει για μια ομάδα στην οποία θα μπορεί να διεκδικεί πρωταθλήματα. Σίγουρα δεν θα έλεγε όχι σε ομάδες σαν τους Ουόριορς και τους Ρόκετς που δείχνουν να ενδιαφέρονται και θα είναι στοίχημα να δούμε αν θα μπορέσουν να βρουν την χρυσή τομή για να τον κάνουν δικό τους.

Μέσα των ΗΠΑ υποστηρίζουν πως ο Βίκτορ Ολαντίπο είναι δυσαρεστημένος στους Πέισερς και ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Προσπαθεί να πιέσει για μαι ανταλλαγή, η οποία θα τον φέρει σε ομάδα που θα διεκδικεί τίτλο. Μνηστήρες πολλοί όπως οι Ουόριορς, οι Μπακς και οι Νετς, ωστόσο θα χρειαστεί μεγάλη μάχη για να τον αποκτήσει κάποιος. Μόνο με θαύμα θα παίζει στους Πέισερς και τη σεζόν 2020-21,

Το όνομα του δεν έχει σταματήσει να ακούγηεται για ανταλλαγή. Συνθέτει ένα φοβερό δίδυμο ψηλών παρέα με τον Σαμπόνις στους Πέισερς. Όμως πολλές φορές δείχνουν να μην χωρούν και οι 2 στην ίδια πεντάδα. Για αυτο το λόγο η Ιντιάνα σκέφτεται να τον αφήσει να φύγει με το... αζημίωτο βεβαίως. Ικανότατος αμυντικός, ενώ ξέρει να τελειώνει τις φάσεις κοντά στο καλάθι. Έχει παίξει το όνομα του για τους Σέλτικς που αναζητούν έναν ψηλό σημείο αναφοράς στη ρακέτα.

Πέρυσι έζησε μια πολύ περίεργη σεζόν μετά από τα όσα έκανε εξαιτίας του κορονοϊού και της συμπεριφοράς του. Μάλιστα οι σχέσεις του με τον Μίτσελ ήταν για πολύ καιρό στα χειρότερα τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 28χρονος σέντερ δείχνει να μην μπορεί να ταιριάξει με την ομάδα πλέον και πολλά franchises έχουν χτυπήσει την πόρτα της Γιούτα για να τον αποκτήσουν. Δεν είναι και πολύ δύσκολο η νέα σεζόν να βρει τον θηριώδη Γάλλο και μάστερ της άμυνας σε άλλη ομάδα μακριά από τη Γιούτα.

Από τους πιο αδικημένους σταρ σχετικά με την συνήθεια να τον αγνοούν για τα All Star Game. Υπάρχουν πολλές φήμες που τον θέλουν να ψάχνει νέο π[εριβάλλον, όπου θα μπορεί να κερδίσει τίτλους, παρόλο που δηλώνει πιστός στην Ουάσινγκτον. Την περσινή σεζόν οι μάγοι ήταν πολύ μακριά από τα playoffs και insiders της λίγκας θεωρούν πως ο Μπιλ έχει βαρεθεί να είναι σε μια ομάδα που χάνει και αγνοεί την κορυφή. Η επιθετική ποιότητα του θα ταίριαζε στις περισσότερες ομάδες του ΝΒΑ.

Παρολο που είναι στους Κλίπερς μόνο ένα χρόνο, το κλίμα δεν δείχνει να τον... σηκώνει και πολύ. Ο 30χρονος σταρ δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του LA με τις εμφανίσεις του στα playoffs και τον επόμενο χρόνο, θα είναι free agent. O ίδιος δεν δείχνει πρόθυμος να υπογράψει ανανέωση με την ομάδα του Λου, ενώ έχουν δημιουργηθεί προβλήματα και στις σχέσεις του με συμπαίκτες του. Μια ανταλλαγή ίσως θα ήταν η καλύτερη λύση και για τις 2 πλευρές, αφού ο PG13 είναι εκ των κορυφαίων two players της λίγκας.

Έκανε εντυπωσιακή σεζόν με τους Θάντερ και έκλεισε πολλά στόματα που στεκόντουσαν στην ηλικία του (35) και ξεχνούσαν την τεράστια ποιότηατα του. Ένας εκ των κορυφαίων floor generals της ιστορίας που όμως ακόμα δεν έχει καταφέρει να παίξει ούτε σε τελικούς περιφέρειας. Δύσκολα θα βρίσκεται στην Οκλαχόμα και τη νέα σεζόν, παρόλο που φέτος λίγο έλειψε να τους οδηγήσει στον 2ο γύρο της postseason. Το όνομα του Kρις Πολ παίζει συχνά-πυκνά στο ρεπορτάζ των Μπακς ως ενδεχόμενη βοήθεια στον Αντετοκούνμπο για το πρωτάθλημα.