Οι Ουόριορς είναι πρωταθλητές, όχι νέα έκδοση των 'We Believe'! (pic & vid)

Οι Ουόριορς είναι πρωταθλητές, όχι νέα έκδοση των 'We Believe'! (pic & vid)

Οι Ουόριορς είναι πρωταθλητές, όχι νέα έκδοση των 'We Believe'! (pic & vid)

bet365

Οι Ουόριορς μέσα σε δύο μέρες κατάφεραν να κερδίσουν Τζαζ και Σανς και θέλουν να θυμίσουν σε όλους το βάρος που έχει η φανέλα τους.

Μετά από έναν χρόνο τρομερής απογοήτευσης και έναν ακόμα δύσκολο, οι Ουόριορς βγάζουν αντίδραση και προετοιμάζουν τους εαυτούς τους, για την συνέχεια. Το play in δεν το... γλιτώνουν και πιθανότατα να βρουν απέναντι τους και τους Λέικερς, αλλά σίγουρα δεν πρόκειται να παραδοθούν. Μέσα σε μερικές ημέρες κέρδισαν το Νο.1 και το Νο.2 της βαθμολογίας, Τζαζ και Σανς με 122-116 και πλέον έχουν νέα ψυχολογία.

«Δεν μπορούμε να είμαστε η δεύτερη έκδοση των 'We Believe'. Έχουμε τον γαμη@@νο Στεφ Κάρι στην ομάδα μας», σχολίασε ο Ντρέιμοντ Γκριν.

Όλο αυτό είχε ξεκινήσει από πέρυσι, με την προσπάθεια που έκαναν οι Ουόριορς, σε μια πολύ κακή σεζόν γι' αυτούς. Έχασαν Κάρι - Τόμπσον και πέρασαν πολύ δύσκολα. Φέτος, έχασαν πάλι τον Τόμπσον, σε μια εξαιρετικά άτυχη συγκυρία, αλλά δεν τα παρατάνε. Η φανέλα τους έχει βάρος, έχουν ηγέτη έναν παίκτη που κάνει MVP σεζόν και προσπαθούν να θυμίσουν σε όλους τι έχουν κάνει στο παρελθόν.

Η ομάδα του Σαν Φρανσίσκο έφτασε από τον πάτο, στην απόλυτη κορυφή και μετά γύρισε στο πάτο κάνοντας... θόρυβο. Μια ομάδα που είχε μάθει να τρομάζει άπαντες, να παίρνει τίτλους και όλοι να την φοβούνται, έκανε την χειρότερη της σεζόν, διασύρθηκε από αντιπάλους και πλέον χρειάζεται από κάπου να πιαστεί. Δεν πήρε και ούτε πρόκειται μια θέση στην 6άδα, αλλά είναι στα play-in και θα παλέψει για να περάσει τους γύρους και να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Οι Ουόριορς δεν είναι τυχαίοι. Δεν είναι ένα θαύμα. Είναι η ψυχή μιας ομάδας που έχει μάθει μόνο να κάνει πρωταθλητισμό. Οι ατυχίες άλλαξαν τα δεδομένα, αλλά η ουσία παραμένει μια. Ο Κερ είναι στο τιμόνι, έχουν παίκτες που είναι πρωταθλητές όχι μια φορά, έχει MVP και έχει την ψυχή των πρωταθλητών.

Η έκδοση των περίφημων 'We Believe' είναι εκείνη που μπήκε στα playoffs, μετά από μια κακή αρχή και σόκαρε τον κόσμο όταν κέρδισε τους Μάβερικς, που ήταν πρώτοι. Αν και έχασαν στον δεύτερο γύρο άφησαν κληρονομιά και παραμένουν στο μυαλό και την καρδιά των οπαδών.

Πλέον, όμως έχουμε κάτι άλλο. Έχουμε μια ομάδα που ξέρει τον τρόπο, σίγουρα έχει έλλειψη ποιότητας σε σχέση με το παρελθόν, αλλά και πάλι έχει καρδιά πρωταθλητή.

Που μπορεί να την φτάσει; Ας κάνουμε λίγο υπομονή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπακς: Λαχτάρα με Γιάννη, τεχνική ποινή ο Θανάσης Αντετοκούνμπο!

 

NBA Τελευταία Νέα