Ο Γκίμπσον έριξε αγκωνιά στον Πολ και ο CP3 έγινε έξαλλος με τον coach Θίμποντο! (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Γκίμπσον έριξε αγκωνιά στον Πολ και ο CP3 έγινε έξαλλος με τον coach Θίμποντο! (vid)

bet365

Ο Κρις Πολ ήταν έξαλλος με τον Τομ Θίμποντο μετά από ένα αντιθλητικό φάουλ του Γκίμπσον.

Άναψαν τα αίματα στο ματς των Σανς με τους Τίμπεργουλβς. Ο Ταζ Γκίμπσον σταμάτησε την επίθεση των ήλιων, κάνοντας σκληρό και αντιαθλητικό φάουλ στον Κρις Πολ, αφού το έριξε αγωνιά.

Ο CP3 που μας έχει δείξει στο παρελθόν πως ποτέ δεν αντιδρά ήρεμα σε κάτι τέτοια, έγινε έξαλλος και φώναζε προς τον Τομ Θίμποντο κατηγορώντας τον για αυτή τη φάση.

Θίμποντο και Πολ έχουν συνεργαστεί και στην Team USA, αφού ο πρώτος ήταν υπεύθυνος στα θέματα της άμυνας της ομάδας. Στη συνέχεια ζήτησε εξηγήσεις από τον ψηλό των λύκων, ο οποίος δεν δεχόταν αυτά που του έλεγε ο Πολ. Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν για να λήξει η φασαρία χωρίς να έχουμε παραπάνω δράματα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

NBA NEWS FEED