Στους Πέισερς επικρατεί το απόλυτο χάος...

Στους Πέισερς επικρατεί το απόλυτο χάος...

Στους Πέισερς επικρατεί το απόλυτο χάος...

bet365

Το απόλυτο χάος επικρατεί στους Πέισερς, με τα αμερικάνικα Μέσα να εντοπίζουν το μεγάλο πρόβλημα στον προπονητή της ομάδας, Νέιτ Μπιόρκγκρεν.

Μπορεί οι Πέισερς να μην τα πηγαίνουν τόσο καταστροφικά στο παρκέ, αφού είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας, αλλά κατά τ' άλλα τα πράγματα δεν φαίνονται καλά. Αρχικά υπήρξε το δημοσίευμα ότι στο τέλος της σεζόν θα γίνει σοβαρή συζήτηση για αντικατάσταση του Νέιτ Μπιόρκγκρεν. Έπειτα ήρθε το σοβαρό περιστατικό με τον Φόστερ και τον Μπιτάτζε, για το οποίο και οι δύο τιμωρήθηκαν και κάπου εκεί άρχισαν να βγαίνουν πληροφορίες στην φόρα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στους Πέισερς επικρατεί ένα χάος. Ο προπονητής της ομάδας μιλάει επιθετικά και άσχημα όχι μόνο στους παίκτες, αλλά και στο σταφ του, κάτι που είχε ακουστεί και παλαιότερα για εκείνον, αλλά δεν έγινε καλή έρευνα στο backround του, πριν τον πάρουν οι Πέισερς. Παράλληλα, ο Ουόρεν, που τον είχε και παλαιότερα προπονητή, ζήτησε ανταλλαγή όταν ο Μπιόρκγκρεν πήγε στην ομάδα, κάτι που ο ίδιος έπειτα διέψευσε.

Ο σταρ της Ιντιάνα, ο Σαμπόνις, φαίνεται ότι και ο ίδιος έπιασε τον προπονητή του και του είπε να είναι πιο ευγενικός με το σταφ. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά στους Πέισερς και το κλίμα είναι ιδιαίτερα τεταμένο. Μένει να δούμε πως θα τελειώσουν την σεζόν, αφού αυτή την στιγμή είναι στα play-in και θα διεκδικήσουν μια θέση στην 8άδα.

Διαβάστε ακόμα:

 

NBA Τελευταία Νέα