Τέρι Στοτς: «Βλέπει» την πόρτα της εξόδου ύστερα από εννέα χρόνια!

Τέρι Στοτς: «Βλέπει» την πόρτα της εξόδου ύστερα από εννέα χρόνια!

Τέρι Στοτς: «Βλέπει» την πόρτα της εξόδου ύστερα από εννέα χρόνια!

bet365

Η πίεση είναι αφόρητη στην πλάτη του Τέρι Στοτς. Οι Μπλέιζερς δεν δικαιώνουν τις προσδοκίες. Η κλεψύδρα έχει γυρίσει ανάποδα για την... τελευταία του έξοδο από το Πόρτλαντ.

Δυσοίωνο είναι το μέλλον του 64χρονου προπονητή στο Όρεγκον. Οι τελευταίες πληροφορίες από το Πόρτλαντ θέλουν τον Τέρι Στοτς να βρίσκεται στην πόρτα του εξόδου μετά το τέλος της σεζόν προκειμένου να κλείσει οριστικά ένας κύκλος εννέα χρόνων!

Συγκεκριμένα είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσίας της ομάδας τον Αύγουστο του 2012 αντικαθιστώντας τον υπηρεσιακό Κάλεμπ Κανάλες, ο οποίος με τη σειρά του είχε πάρει τη θέση του Νέιτ ΜακΜίλαν. Σε αυτά τα εννέα χρόνια, ο Τέρι Στοτς έχει μετρήσει στο Πόρτλαντ 396 νίκες και 317 ήττες στην regular season και άλλες 20 νίκες και 36 ήττες στα playoffs.

Αν και ξεκίνησαν καλά οι Μπλέιζερς τη φετινή σεζόν, έχουν «πέσει» στην 7η θέση του play-in tournament και το γεγονός αυτό μόνο... ευχάριστο δεν είναι στο Όρεγκον. Η θέση του στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω από επισφαλής ενώ έχει ξεκινήσει ήδη η ονοματολογία, με τον Τζέισον Κιντ, βοηθό του Φρανκ Βόγκελ στους Λος Άντζελες Λέικερς, να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Επίσης έχουν ακουστεί και τα ονόματα των Νέιτ ΜακΜίλαν (υπηρεσιακός στους Ατλάντα Χοκς), Ντέιβ Γιέργκερ (βοηθός στους 76ers), Τσόνσι Μπίλαπς (βοηθός στους Κλίπερς) και Μπρεντ Μπάρι (αντιπρόεδρος στους Σπερς). Το σίγουρο είναι ότι ο Τέρι Στοτς δύσκολα θα παραμείνει στο Πόρτλαντ...

 

NBA Τελευταία Νέα