Κιούμπαν: «Τεράστιο λάθος του ΝΒΑ το play-in tournament»!

Κιούμπαν: «Τεράστιο λάθος του ΝΒΑ το play-in tournament»!

Gazzetta team
Κιούμπαν: «Τεράστιο λάθος του ΝΒΑ το play-in tournament»!

bet365

Έπειτα από τον Λούκα Ντόντσιτς που άσκησε σκληρή κριτική στο ΝΒΑ για το play-in tournament που θα κρίνει τις δυο τελευταίες θέσεις για τα playoffs κάθε περιφέρειας, ήταν η σειρά του Μαρκ Κιούμπαν να το χαρακτηρίσει ως τεράστιο λάθος της λίγκας!

Η αρχή έγινε με τον Λούκα Ντόντσιτς. Τον Σλοβένο σούπερ σταρ των Μάβερικς που εξήγησε πως το play-in tournament δεν βγάζει κανένα νόημα! Πρόκειται για το τουρνουά που θέσπισε η λίγκα στο οποίο θα συμμετάσχουν οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 7-10 σε κάθε Περιφέρεια, προκειμένου να προκύψουν οι δυο τελευταίες θέσεις.

Στο ίδιο μήκος ήταν και η τοποθέτηση του ιδιοκτήτη των Μαβς, Μαρκ Κιούμπαν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνει το ΝΒΑ. Το χειρότερο πράγμα σε αυτή την προσέγγιση είναι ότι διπλασιάζει το άγχος για μια ομάδα που ήδη καλείται να επιβιώσει σε ένα πολύ πιεσμένο καλεντάρι! Αντί να δώσουν στους παίκτες την ευκαιρία να πάρουν ανάσες, οι ομάδες καλούνται να αντιμετωπίσουν κάθε παιχνίδι σαν playoffs! Οι παίκτες μετρούν περισσότερα ματς και περισσότερα λεπτά σε λιγότερες μέρες. Αυτή η προσέγγιση αποτελεί τεράστιο λάθος»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

NBA Τελευταία Νέα