O Ποκουσέφσκι έκανε 3 ρεκόρ καριέρας και έδειξε πως τα καλύτερα έρχονται! (vid)

O Ποκουσέφσκι έκανε 3 ρεκόρ καριέρας και έδειξε πως τα καλύτερα έρχονται! (vid)

Νίκος Καρφής
O Ποκουσέφσκι έκανε 3 ρεκόρ καριέρας και έδειξε πως τα καλύτερα έρχονται! (vid)

bet365

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι ήταν εντυπωσιακός κόντρα στους Χόρνετς και πέτυχε ρεκόρ καριέρας σε 3 κατηγορίες.

Συνεχίζει να δείχνει πως έχει λαμπρό μέλλον στο ΝΒΑ ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι. Ο παίκτης των Θάντερ ήταν εντυπωσιακός κόντρα στους Χόρνετς και πέτυχε ρεκόρ καριέρας σε 3 κατηγορίες.

Ο πρώην του Ολυμπιακού είχε 25 πόντους, 7 τρίποντα και 9 εύστοχα σουτ. Επιπλέον μέτρησε 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ στην κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του στο ΝΒΑ.

Η Οκλαχόμα έχει επιλέξει να στηρίξει και να δώσει ευκαιρίες στα νέα παιδιά (Ντορτ, Αλεξάντερ, Μπάζλεϊ, Ποκουσέφσκι) και ο Poku το εκμεταλλεύεται αυτό. Σε αυτή την τακτική έγινε... ο παροπλισμός του Χόρφορντ με σκοπό να πάρουν χρόνο όλα τα νεαρά παιδιά του ρόστερ των Θάντερ.

Μάλιστα έγινε ο 2ος νεότερος παίκτης της Οκλαχόμα με 25+ πόντους σε ένα ματς μετά τον Κέβιν Ντουράντ.

Την πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ, μπήκε λίγο μουδιασμένα στα πρώτα ματς, αλλά έκτοτε έχει ανεβάσει την απόδοση του, παίρνει καλύτερες αποφάσεις και πλέον αποτελεί σημαντικό μέλος των Θάντερ. Μετρά 7.2 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 30 παιχνίδια, ενώ εκεί που σημειώνει αξιοσημείωτη πρόοδο είναι το τρίποντο.

Τον Δεκέμβρη ξεκίνησε με 6.7%, τον Γενάρη πήγε στο 23.1%, τον Μάρτη στο 29.1%, ενώ σε 4 ματς τον Απρίλη εκτοξεύτηκε στο 44%. Τέλος στα 4 εκ των 5 τελευταίων ματς έχει πετύχει 20+ πόντους, δείχνοντας πως σταθεροποιεί την απόδοση του στο σκοράρισμα και επιλέγει καλύτερα τα σουτ που παίρνει.

Το μέλλον του ανήκει και η Οκλαχόμα δείχνει να επενδύει πολλά στην εξέλιξη του.

Διαβάστε ακόμη

Νετς - Πέλικανς 139-111: Ο Ντουράντ ήταν άχαστος! (vid)

Θάντερ - Χόρνετς 102-113: Η 25άρα του Ποκουσέφσκι δεν ήταν αρκετή! (vid)

Ρόκετς - Μάβερικς 102-93: Πήρε το ντέρμπι του Τέξας το Χιούστον! (vid)

 

NBA Τελευταία Νέα