Ράπτορς-Μπλέιζερς 117-122: Το... γνωστό «δίδυμο» έκανε την διαφορά (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ράπτορς-Μπλέιζερς 117-122: Το... γνωστό «δίδυμο» έκανε την διαφορά (vid)

bet365

Με τους Σι Τζέι Μακ Κόλουμ και Ντέιμιαν Λίλαρντ και λίγο μετά το «trade» μεταξύ των δύο ομάδων, οι Μπλέιζερς κατάφεραν να περάσουν από την Τάμπα Μπέι κερδίζοντας τους Ράπτορς με 122-117.

Το παιχνίδι είχε μια μεγάλη ιδιαιτερότητα. Δεν είχαν περάσει καλά-καλά τέσσερα 24ωρα από τότε που οι δύο ομάδες προχώρησαν σ' ένα trade που συζητήθηκε έντονα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Από τη μία, ο Νόρμαν Πάουελ αντιμετώπισε τους Ράπτορς για πρώτη φορά ενώ από την άλλη αντίπαλοι του Πόρτλαντ τέθηκαν οι Γκάρι Τρεντ και Ρόντι Χουντ. Αν μη τι άλλο, το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο όσον αφορά το συγκεκριμένο κομμάτι.

Ο Πάουελ «ξεκίνησε» για δεύτερη σερί φορά στην πεντάδα των Μπλέιζερς και στα 27 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 13 πόντους με 2/4 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 6/9 βολές και 3 ριμπάουντ. Στον αντίποδα «πενταδάτος» στο Τορόντο ήταν ο Γκάρι Τρεντ ο οποίος ωστόσο έμεινε στους 6 πόντους με 2/10 εντός παιδιάς και 7 ριμπάουντ, ενώ ο Χουντ που ήρθε από τον πάγκο μέτρησε 13 πόντους και 2/5 τρίποντα.

Βέβαια την... διαφορά στο ματς έκαναν οι Ντέιμιαν Λίλαρντ (22π., 11ασ.) και Σι Τζέι Μακ Κόλουμ (23π., 7ριμπ., 5ασ.) για λογαριασμό των Μπλέιζερς, οι οποίοι είχαν επτά παίκτες «διψήφιους». Για την ομάδα του Νικ Νερς ξεχώρισαν περισσότερο οι Πασκάλ Σιάκαμ (26π., 8ριμπ.) και Φρεντ ΒανΒλιτ (20π., 8ασ.)

 

NBA Τελευταία Νέα