ΝΒΑ: Ο Ποκουσέφσκι έκανε poster τον Ουίλιαμς! (vid)

ΝΒΑ: Ο Ποκουσέφσκι έκανε poster τον Ουίλιαμς! (vid)

ΝΒΑ: Ο Ποκουσέφσκι έκανε poster τον Ουίλιαμς! (vid)

bet365

Ο Αλεξέι Ποκουσέφκι έμεινε στους 8 πόντους με 3/10 σουτ στην ήττα των Θάντερ από τους Σέλτικς ωστόσο έκανε ένα εντυπωσιακό poster dunk μπροστά στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς.

Ο Τζέισον Τέιτουμ σκόραρε τους 20 από τους 27 πόντους του στο δεύτερο ημίχρονο για τους Μπόστον Σέλτικς που ανέβασαν την απόδοσή τους στην τέταρτη περίοδο και επικράτησαν των Θάντερ που ενημέρωσαν πριν από το τζάμπολ πως ο Αλ Χόρφορντ παραμένει ανενεργός στο υπόλοιπο της σεζόν, με στόχο να δοθούν ευκαιρίες στους νεότερους παίκτες!

Ο Μόουζες Μπράουν έκανε career-high με 21 πόντους ενώ σε ό,τι αφορά τον Αλεξέι Ποκουσέφκι, άρχισε βασικός και ολοκλήρωσε τον αγώνα με 8 πόντους (2/2 βολές, 3/6 δίποντα, 0/4 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 κόψιμο και 3 λάθη στα 31 λεπτά που έμεινε στο παρκέ. Επίσης έκανε ένα εντυπωσιακό poster dunk μπροστά στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα