ΝΒΑ: Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ χάρισε $6 εκατομμύρια για να μείνει ελεύθερος! (pics)

ΝΒΑ: Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ χάρισε $6 εκατομμύρια για να μείνει ελεύθερος! (pics)

bet365

Ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ εξαγόρασε το συμβόλαιό του, λαμβάνοντας τα 18 από τα 24 εκατομμύρια δολάρια του συμβολαίου του, έμεινε ελεύθερος και πλέον καλείται να διαλέξει ανάμεσα σε Λος Άντζελες Κλίπερς ή Λέικερς, Μπρούκλιν Νετς και Μαϊάμι Χιτ!

Τα πράγματα είναι απλά: Οι Σαν Αντόνιο Σπερς αναζήτησαν την κατάλληλη ανταλλαγή μέχρι την τελευταία στιγμή. Η λύση δεν βρέθηκε, ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ παρέμεινε στους Σπερς και έτσι προχώρησε η δεύτερη λύση: εξαγορά συμβολαίου. Αυτό του Όλντριτζ κοστίζει $24.000.000.

Και ο 35χρονος σέντερ χάρισε $6 εκατομμύρια στους Σπερς, προκειμένου να μπει στην αγορά των ελεύθερων, έχοντας κάνει νωρίτερα buy out. Πλέον, ο Όλντριτζ, - ο οποίος φέτος μετράει 13.7 πόντους, 4.5 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ (σε 21 ματς) - περνάει στην επόμενη φάση. Στις συναντήσεις με τις ομάδες που τον θέλουν και φυσικά δεν χρειάζεται να του δώσουν έναν... σκασμό λεφτά.

Ο άλλοτε σέντερ των Μπλέιζερς θα υπογράψει με την ελάχιστη αμοιβή του βετεράνου (ένα ποσό ανάμεσα στο 1 με 2,5 εκατομμύρια δολάρια), προκειμένου να αποτελέσει ένα πολύτιμο «γρανάζι» σα μία ομάδα που κυνηγάει το πρωτάθλημα. Γι' αυτό και οι συναντήσεις τους θα είναι με τέσσερις ομάδες: τους πρωταθλητές Λος Άντζελες Λέικερς που αναζητούν ένα αξιόλογο back up στον Άντονι Ντέιβις, τους Λος Άντζελες Κλίπερς, τους Μπρούκλιν Νετς και τους Μαϊάμι Χιτ.

Πάντως, οι τελευταίοι είναι αυτοί που έχουν συνδεθεί περισσότερο με την απόκτηση του Όλντριτζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα