Ουέιντ για GOAT ΛεΜπρόν ή Τζόρνταν; «Για μένα είναι ο...» (vid)

Ουέιντ για GOAT ΛεΜπρόν ή Τζόρνταν; «Για μένα είναι ο...» (vid)

bet365

Ο Ντουέιν Ουέιντ απάντησε στο «αιώνιο» δίλημμα μεταξύ ΛεΜπρόν Τζέιμς και Μάικλ Τζόρνταν.

Ο θρύλος των Μαϊάμι Χιτ φιλοξενήθηκε σε εκπομπή μαζί με παίκτες άλλων αθλημάτων και ξεκίνησαν μία συζήτηση μεταξύ τους.

Κάποια στιγμή τέθηκε το ερώτημα για τον μπασκετικό GOAT και ο Ντουέιν Ουέιντ απάντησε, «Ο ΛεΜπρόν είναι από τους καλύτερούς μου φίλους. Τρέφω απεριόριστο σεβασμό για ό,τι κάνει τώρα, για ό,τι έχει καταφέρει και για ό,τι θα καταφέρει, αφού δεν έχει σταματήσει ακόμα.

Αν ο ΛεΜπρον καταλήξει να είναι πρώτος σκόρερ όλων εποχών, στους πρώτους πέντε σε ασίστ και ριμπάουντ, με 5-6 πρωταθλήματα, δε γίνεται να μην τον αναφέρεις στη συζήτηση για τον GOAT, αλλά παίζει ακόμα.

Μεγάλωσα στα χρόνια του Τζόρνταν, οπότε είμαι μεροληπτικός και θα είμαι μέχρι να πεθάνω. Ο Μάικλ Τζόρνταν θα είναι πάντα ο δικός μου GOAT. Δεν αφαιρώ κάτι από τον ΛεΜπρόν, είναι απίθανος. Αλλά έπαιξα μπάσκετ λόγω του Μάικλ Τζόρνταν.

Ο ΛεΜπρόν θα είναι ο GOAT για πολλές γενιές. Εγώ άρχισα να παίζω μπάσκετ λόγω του Μάικλ Τζόρνταν και θα είναι ο δικός μου GOAT.

Ξέφυγα από τo γκέτο γιατί είδα αυτόν τον τύπο, το #23 να παίζει μπάσκετ σε βαθμό να με κάνει να θέλω κι εγώ λίγο από αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα