Ουόριορς-Σίξερς 98-108: Με σούπερ Χάρις συνέχισε ακάθεκτη η Φιλαντέλφεια (vid)

Gazzetta team
Ουόριορς-Σίξερς 98-108: Με σούπερ Χάρις συνέχισε ακάθεκτη η Φιλαντέλφεια (vid)

bet365

Με τον Τομπάιας Χάρις να αποτελεί τον παίκτη που έκανε την διαφορά στο Σαν Φρανσίσκο, οι 76ers επικράτησαν των Ουόριορς με 108-98.

Όσο ο Στεφ Κάρι παραμένει στα «πιτς» μετά τον τραυματισμό του την περασμένη εβδομάδα και ο οποίος θα τον κρατήσει για άλλες επτά μέρες εκτός δράσης, οι Ουόριορς θα έχουν πρόβλημα.

Και αυτό φάνηκε στην αναμέτρηση με τους Σίξερς, οι οποίοι με τη σειρά τους στερούνται τις υπηρεσίες του Τζοέλ Εμπίντ ωστόσο έχουν μεγαλύτερο βάθος. Ακόμη κι αν απουσίαζε ο... αδερφός Κάρι, λόγω διαστρέμματος.

Ο Τομπάιας Χάρις ήταν εκείνος που έκανε την διαφορά στο ματς, τόσο για την εν γένει παρουσία του στο παρκέ, όσο και για το γεγονός ότι ανέλαβε δράση στο τέλος και δεν άφησε τους γηπεδούχους να πάρουν τα ηνία στο ματς.

Συνολικά πέτυχε 25 πόντους έχοντας 7/16 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 6/6 βολές, 13 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ ο Μπεν Σίμονς πρόσθεσε άλλους 22 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 τελικές πάσες. Εξαιρετική ήταν και η παρουσία του Τόνι Μπράντλεϊ ως αντί-Εμπίντ, ο οποίος είχε από τη πλευρά του 18 πόντους με 8/8 δίποντα και 2/2 βολές, ενώ «κατέβασε» και 11 ριμπάουντ.

Για τους Ουόριορς, πρώτος σκόρερ ήταν ο Κέλι Ούμπρε με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ άλλους 19 πόντους πέτυχε ο Τζόρνταν Πουλ.

 

NBA Τελευταία Νέα