Το νεανικό πείραμα των Θάντερ τους «βγαίνει» στο παρκέ (pic)

Το νεανικό πείραμα των Θάντερ τους «βγαίνει» στο παρκέ (pic)

Αντωνία Σπανού
Το νεανικό πείραμα των Θάντερ τους «βγαίνει» στο παρκέ (pic)

bet365

Οι Θάντερ ρίσκαραν με την νεανική τους ομάδα και μόνο χαμόγελα έχουν μετά από όσα έχουν πετύχει.

Το περασμένο διάστημα οι Θάντερ πήραν δύσκολες αποφάσεις και επέλεξαν να αλλάξουν φιλοσοφία και να χτίσουν την ομάδα τους από την αρχή. Έβαλαν νεανικές βάσεις, πήραν ρίσκο, αλλά περίμεναν να δουν τι θα βγει στο παρκέ.

Πλέον, μόνο χαμόγελα υπάρχουν για τον GM και τον Οργανισμό, αφού άπαντες είναι ευχαριστημένοι με όσα έχουν γίνει. Είναι στο 19-25, στην 11η θέση της Δύσης και είναι 2 παιχνίδια πίσω από την 10η θέση, που είναι τα play in.

Η αρχική 5άδα τους έχει μέσο όρο ηλικία το σοκαριστικό 20,8 ως μέσο όρο ηλικίας, ενώ ας μην ξεχνάμε ότι έχουν στην κατοχή τους 19 πικ πρώτου γύρου και 16 δεύτερου, μέχρι το 2027. Ηγέτης τους είναι ο Γκίλτζεους-Αλεξάντερ, ο οποίος έχει βγει μπροστά και οδηγεί την νεανική ομάδα του, η οποία έχει λαμπρό μέλλον και ας ξεχνάμε ότι ανήκει και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ο Γκίλτζεους-Αλεξάντερ, ξεκινάει την πεντάδα της ομάδας του με ηλικία 23 ετών, μαζί του αρχίζουν οι Μπράουν που είναι στα 21 του, ο Ποκουσέφσκι είναι 19, ο Μαλεντόν που είναι και αυτός 19 και ο Ρόμπι, που έκλεισε τα 23 του χρόνια. Μπάζλεϊ και Ντορτ είναι συχνά και αυτοί στην βασική πεντάδα, οι οποίοι είναι 21 και 20 αντίστοιχα.

Οι Θάντερ έχουν στα χέρια τους μια χρυσή ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια, τα χτίσουν μια ομάδα με άπειρο ταλέντο και να πρωταγωνιστήσουν. Αν τα καταφέρουν, θα έχουν χτίσει μια μοναδική ιστορία για την ομάδα τους.

Shoutout to Sam Presti & the heavily slept on Oklahoma City Thunder: ▪️19-24 record; 11th in West ▪️2.0 games behind...

Δημοσιεύτηκε από NBA Buzz στις Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα