ΛεΜπρόν Τζέιμς: Το επιχειρηματικό δαιμόνιο κι οι επενδύσεις του (pics)

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Το επιχειρηματικό δαιμόνιο κι οι επενδύσεις του (pics)

bet365

Με αφορμή την αγορά μετοχών ομάδας μπέιζμπολ, το Gazzetta.gr καταγράφει τις επενδύσεις του ΛεΜπρόν Τζέιμς.
Τσέλσι - Ατλέτικο Μαδρίτης: Εκατοντάδες επιλογές και στοιχήματα για σκόρερ, κάρτες, κόρνερ και λεπτό πρώτου γκολ. |21+

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δε χωρά αμφιβολία πως είναι ο κορυφαίος εν ενεργεία μπασκετμπολίστας και ένας εκ των κορυφαίων στην ιστορία του NBA.

Ο «Βασιλιάς» είναι χαρισματικός εντός κι εκτός παρκέ. Στα 36 του χρόνια δεν επαναπαύεται ούτε σε όσα αφορούν στην καθημερινότητά του ούτε όμως σε όσα αφορούν το μέλλον του.

Το ρήμα «επενδύω» κυλάει στο αίμα του.

Πρωτίστως επενδύει στο σώμα του ξοδεύοντας περίπου 1.000.000 δολάρια ετησίως για την φροντίδα του. Όπου φροντίδα βάλτε γυμναστική, διατροφή, θεραπείες, μασάζ και λοιπές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά.

Ο Τζέιμς επενδύει κι εκτός μπάσκετ όμως φροντίζοντας για το μέλλον της οικογένειάς του.

Το Gazzetta.gr με αφορμή την χθεσινή ανακοίνωση πως ανέλαβε μερίδιο της ιδιοκτησίας των Boston Red Sox (ομάδα μπέιζμπολ), καταγράφει όλες τις επιχειρηματικές επενδύσεις του «Βασιλιά».

Πιο γνωστή από όλες φυσικά η Λίβερπουλ. Ο ΛεΜπρόν έχει στην κατοχή του το 2% της ιδιοκτησίας της ιστορικής αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου από το 2011 όταν και το απέκτησε δίνοντας εκείνη την εποχή το ποσό των 6.500.000 δολαρίων και πλέον κοστίζει γύρω στα 43.000.000 δολάρια!

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ δεν μένει όμως στην συγκεκριμένη αγορά αφού είναι ιδιοκτήτης 14 εστιατορίων «Blaze Pizza» η οποία είναι αναπτυσσόμενη αλυσίδα πίτσας.

Επίσης έχει την δική του εταιρεία τηλεοπτικής παραγωγής. Η «SpringHill Entertainment» «μεγαλώνει» χρόνο με το χρόνο θέλοντας να μπει δυναμικά στη συγκεκριμένη αγορά.

Ο ηγέτης των Λέικερς μαζί με τους Άρνολντ Σβάρτσενέγκερ και Σίντι Κρόφορντ έχουν δημιουργήσει την εταιρεία «Ladder» στο Λος Άντζελες. Η συγκεκριμένη δραστηριοποιείται στην παροχή υψηλών υπηρεσιών σε αθλητές με σκοπό να πετύχουν διατροφικούς στόχους και να φροντίζουν το σώμα τους ανάλογα με τις απαιτήσεις του αθλήματος που κάνουν.

Αυτό θα έλεγε κανείς πως δεν ταιριάζει, αλλά έχει και την επιρροή του στον χώρο του αλκοόλ αφού ο ΛεΜπρόν διαθέτει τη δική του τεκίλα «Lobos».

Τέλος, έχει σημαντικό μερίδιο στην «Beats Electronics». Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει γίνει γνωστή για τα τα ακουστικά της κυρίως και την διαχειρίζεται ο θρυλικός ράπερ Dr. Dre.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετ, μπορεί να είναι ένας από τους πλουσιότερους αθλητές, αλλά επίσης έχει τον τρόπο να επενδύει μέρος της περιουσία τους με τον σωστό τρόπο.

 

NBA Τελευταία Νέα