«Κάποτε ο Τζόρνταν τζόγαρε για 36 συνεχόμενες ώρες»!

«Κάποτε ο Τζόρνταν τζόγαρε για 36 συνεχόμενες ώρες»!

«Κάποτε ο Τζόρνταν τζόγαρε για 36 συνεχόμενες ώρες»!

bet365

Ο Αντουάν Ουόκερ αφηγήθηκε μία ιστορία για τον ίδιο και τον Μάικλ Τζόρνταν και έναν μαραθώνιο τζόγου 36 ωρών! Και απίστευτα χρήματα στο τραπέζι!

Η ιστορία του Αντουάν Ουόκερ είναι μοναδική. Μάικλ Τζόρνταν. Τζόγος. Και 900.000 δολάρια στο τραπέζι! Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Ξεκινάμε. Βρισκόμαστε στην εποχή όπου ο Μάικλ Τζόρνταν είναι έτοιμος να επιστρέψει στα παρκέ για να κερδίσει το δεύτερο three peat με τους Σικάγο Μπουλς.

Πριν προχωρήσει στην επίσημη συνέντευξη Τύπου για το πιο διάσημο «Ι am back» του κόσμου, ο MJ έπρεπε να κάνει κάτι άλλο. Για την ακρίβεια, για να παίξει χαρτιά επί 36 ώρες σε ένα εστιατόρια, καθυστέρησε η συνέντευξη Τύπου! «Όταν τηλεφωνεί ο Μάικ, τα χρήματα για να μπεις σε ένα τραπέζι αυξάνονται. Ο καθένας θα πρέπει να φέρει ένα συγκεκριμένο ποσό. Θα έλεγα ότι ήταν 20.000 δολάρια. Αν δεν τα έχεις, δεν μπορείς να παίξεις. Ο Μάικ είναι ανταγωνιστικός. Θυμάμαι μία φορά που παίζαμε "μπαστούνια" για 36 ώρες! Παίζαμε εναντίον δύο ατόμων, εγώ και ο Μάικ ήμασταν συμπαίκτες. Κάποια στιγμή χάναμε 900.000 δολάρια», είπε ο Ουόκερ.

Και δεν έμεινε εκεί. Το καλύτερο έρχεται. «Θα έφευγα για τη Βοστόνη σε μερικές ημέρες και είχα πάνω μου 100.000 δολάρια. Ο MJ είχε 200.000 πάνω του, αλλά ζήτησε 500.000. Και οι αντίπαλοί μας είχαν χρήματα. Κάποια στιγμή χάναμε 900.000, αλλά τα πήραμε πίσω, εκτός από 20.000. O Μάικ δεν ήθελε να τους χαρίσει αυτά τα λεφτά. Στο τέλος χάσαμε 180.000, επειδή ήταν τόσο κουρασμένος. Τον έπαιρνε ο ύπνος στο τραπέζι».

Τα 500.000 δολάρια που ήθελε ο Τζόρνταν, του τα έφερε ο ανιψιός από την τσάντα του γκολφ, όπου τα φυλούσε! Με την απαραίτητη οδηγία να μην τον δει η σύζυγός του, Χουανίτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

NBA Τελευταία Νέα