Συγκλονιστικός Κερ για Λιν: «Σοκαριστικό αυτό με τον ρατσισμό, είμαστε όλοι σάρκα και αίμα» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Συγκλονιστικός Κερ για Λιν: «Σοκαριστικό αυτό με τον ρατσισμό, είμαστε όλοι σάρκα και αίμα» (vid)

bet365

Ο Στιβ Κερ πήρε θέση για την ανάρτηση του Τζέρεμι Λιν για το γεγονός ότι κάποιος τον αποκάλεσε «κορονοϊό» και έστειλε το δικό του μήνυμα!
bwin – Ενισχυμένες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα για κάθε φάση του αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ. |21+

«Είδα το post το οποίο ήταν πραγματικά πολύ δυνατό. Επικροτώ τον Τζέρεμι για τα λόγια του και επαναλαμβάνω τα συναισθήματά του σχετικά με τον ρατσισμό ενάντια στην ασιατική αμερικανική κοινότητα. Είναι τόσο γελοίο. Και προφανώς, γεννήθηκαν από πολλούς ανθρώπους - συμπεριλαμβανομένου του πρώην προέδρου μας» ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς για την ανάρτηση του Τζέρεμι Λιν και συνέχισε:

«Είναι απλώς σοκαριστικό αυτό που συμβαίνει με τον ρατσισμό. Είμαστε όλοι σάρκα και αίμα. Είμαστε όλοι απλοί άνθρωποι. Όπως μου είπε κάποτε ο προπονητής των Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς 'Είμαστε όλοι ατυχήματα γέννησης'. Γεννηθήκαμε, βγαίνουμε με τον τρόπο που είμαστε και δεν έχουμε λόγο σε αυτό. Έχουμε λόγο για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους, και είναι απλώς σοκαριστικό για μένα που αντιμετωπίζουμε τους ανθρώπους τόσο άσχημα με βάση το χρώμα του δέρματός τους».

 

NBA Τελευταία Νέα