Ντόντσιτς: Στη... ζώνη του λυκόφωτος! (vids)

Ντόντσιτς: Στη... ζώνη του λυκόφωτος! (vids)

Γιώργος Κούβαρης
Ντόντσιτς: Στη... ζώνη του λυκόφωτος! (vids)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς έχει πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Και είναι αποφασισμένος να «κουβαλήσει» τους Ντάλας Μάβερικς έως το τέλος! Το αποδεικνύει με εμφατικό τρόπο στα επτά τελευταία ματς.

Σε «beast mode» λειτουργεί τις τελευταίες εβδομάδες ο Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος πραγματοποιεί τη μία φοβερή εμφάνιση μετά την άλλη.

Το αποτέλεσμα αποτυπώνεται μέσα στο παρκέ. Οι Ντάλας Μάβερικς μετρούν έξι νίκες στα επτά τελευταία παιχνίδια, με αποτέλεσμα να φτάσουν στο 15-15 ρεκόρ και να κάνουν δυναμικό... μπάσιμο για την είσοδο στην οκτάδα της Δύσης.

Απ' ότι φαίνεται ο φοβερός και τρομερός Σλοβένος είναι αποφασισμένος για την μεγάλη αντεπίθεση της ομάδας του. Και αυτό αποτυπώνεται περίτρανα με τη γλώσσα των αριθμών.

Σε αυτό το διάστημα, ο Ντόντσιτς μετράει κατά μέσο όρο 34 πόντους (!) έχοντας επίσης 8,6 ασίστ και 8,1 ριμπάουντ, ενώ έχει βελτιώσει σημαντικά τα ποσοστά του, σουτάροντας με 51,9% εντός παιδιάς και 48,3% στα τρίποντα!

Μάλιστα στα τρία από αυτά τα επτά ματς ξεπέρασε τους 40 πόντους, έχοντας πετύχει 46 πόντους απέναντι στους Πέλικανς (5/8τρ.), 44 πόντους κόντρα στους Μπλέιζερς (5/8τρ.) και άλλους 42 πόντους απέναντι στους Ουόριορς (7/12τρ.)

Στο πρόσφατο ματς απέναντι στους Σέλτικς σταμάτησε στους 31 πόντους ευστοχώντας έξι φορές πίσω από τη γραμμή των 7.25 μέτρων. Συνολικά φέτος, ο Σλοβένος έχει κατά μέσο όρο 28,9 πόντους, 9,2 ασίστ και 8,6 ριμπάουντ.

Θυμηθείτε τι έκανε στα τελευταία ματς

 

NBA Τελευταία Νέα