Νάγκετς-Πίστονς 134-119: 6η σερί νίκη με σούπερ Γιόκιτς! (vid)
Ο Σέρβος σέντερ έχει βάλει... στόχο να πάρει το βραβείο του MVP και φροντίζει να συνδυάζει την προσωπική του απόδοση με τις νίκες της ομάδας του!
Οι Νάγκετς έφτασαν αισίως στις έξι σερί νίκες με αποτέλεσμα να βελτιώσουν το ρεκόρ τους στο 33-18 και να παραμείνουν κοντά στις πρώτες θέσεις της Δυτικής Περιφέρειας.
Στα... περίπου 27 λεπτά που έμεινε στο παρκέ, ο Γιόκιτς είχε 27 πόντους με 13/16 δίποντα, 1/2 βολές, 11 ασίστ, 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και μόλις 1 λάθος. Ο Ουίλ Μπάρτον πρόσθεσε άλλους 19 πόντους με 10/16 εντός παιδιάς, σ' ένα παιχνίδι όπου επέστρεψαν στο Ντένβερ ως αντίπαλοι των Νάγκετς οι Τζέραμι Γκραντ και Μέισον Πλάμλι.
Μάλιστα ο Γκραντ ήταν και εκείνος που ξεχώρισε από πλευράς Πίστονς έχοντας 29 πόντους με 11/18 σουτ, ενώ άλλους 25 πόντους πέτυχε ο Σαντίγκ Μπέι για λογαριασμό της ομάδας του Ντιτρόιτ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

