Ράπτορς – Μπακς 108-115

Φώτης Καρακούσης
Ράπτορς – Μπακς 108-115

bet365

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να χάνει για μία ασίστ το triple double οι Μπακς πέρασαν από την Φλόριντα επικρατώντας και των Ράπτορς με 115-108.

Ακόμα μια σημαντική νίκη για τους Μπακς, με τα... ελάφια να δείχνουν και φέτος εξαιρετικά δυνατά. Η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο επικράτησε των Ράπτορς που παίζουν στην Τάμπα Μπέι και όχι στο Τορόντο λόγω κορονοίού με 115-108. Μια νίκη που τους έφερε στο 11-6, με τους «δεινόσαυρους» να πέφτουν στο 7-11.

Ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπι σε όλη του την διάρκεια, ένα ντέρμπι όμως που σχεδόν σε όλη του την διάρκεια τον έλεγχο τον είχαν οι φιλοξενούμενοι. Ήταν αυτοί που έπαιρναν τις διαφορές από το ξεκίνημα και ακόμα και όταν οι Ράπτορς προηγήθηκαν με 7 πόντους είχαν την απάντηση. Οι Καναδοί από την άλλη προσπάθησαν, ήταν μαχητικοί αλλά στο τέλος νίκησε η καλύτερη ομάδα που σήμερα ήταν οι Μπακς.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Αντετοκούνμπο και Μίντλετον με 24 πόντους, με τον Γιάνναρο να χάνει για μια ασίστ το tripl double καθώς κατέβασε και 18 ριμπάουντ. Πίσω τους ο θετικότατος και σήμερα Λόπες με 20. Για τους ηττημένους ο Πάουελ με 26 και μερικά σημαντικά τρίποντα ήταν ο πιο σημαντικός, με τον Λόουρι να ακολουθεί με 21.

 

NBA Τελευταία Νέα