Κόμπι Μπράιαντ: Η απίθανη ιστορία του Νίκου Ζήση στο Πεκίνο!

Κόμπι Μπράιαντ: Η απίθανη ιστορία του Νίκου Ζήση στο Πεκίνο!

Μιχάλης Γκιουλένογλου
Κόμπι Μπράιαντ: Η απίθανη ιστορία του Νίκου Ζήση στο Πεκίνο!

bet365

Μία ιστορία παλιά. Από το 2008 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο. Ο Νίκος Ζήσης θυμάται τα mind games του γεννημένου νικητή Κόμπι Μπράιαντ!

Μία ιστορία θα σας πω... Για την ακρίβεια, θα την εξιστορήσει ο Νίκος Ζήσης. Για τον Κόμπι Μπράιαντ. Βγαλμένη από το αρχείο των αναμνήσεών του. Από το 2008 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο. Την εμφάνιση της Redeem Team των ΗΠΑ. Η οποία ήθελε μόνο το χρυσό μετάλλιο. Και ο Κόμπι Μπράιαντ το έκανε ξεκάθαρο με μία διπλή επίσκεψη στο Ολυμπιακό Χωριό.

Ο Νίκος Ζήσης μιλάει για τον Κόμπι Μπράιαντ:

«Το 2008 στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο, βρισκόμασταν στο Ολυμπιακό Χωριό. Κάθε αποστολή έχει τη δική της πολυκατοικία και ήμουν μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Εκείνη την εποχή τα smartphones δεν ήταν ακόμη διαδεδομένα.

Και περνούσαμε τον χρόνο μας παίζοντας τάβλι και πίνοντας καφέ.

Μία ημέρα μιλούσαμε και μπροστά μας περνάει ο Κόμπι! Η ομάδα μπάσκετ δεν ζει μέσα στο χωριό, καταλύει σε άλλες εγκαταστάσεις. Αλλά ο Κόμπι ήρθε στο Χωριό. Του άρεσε να πηγαίνει και να βλέπει πως είναι. Τι συμβαίνει.

Όταν τον αντιλαμβανόμαστε, λέμε όλοι “ο Κόμπι”. Ήρθε προς το μέρος μας. Στέκεται μπροστά μας και μας λέει ότι “αυτή τη φορά σας έχουμε. Έχουμε κάνει σκαουτινγκ. Ξέρουμε ότι είσαι ο καλύτερος αμυντικός”, είπε στον Διαμαντίδη.

Πέρασαν τρεις ημέρες και ο Κόμπι ήρθε ξανά στο Χωριό. Αυτή τη φορά, μαζί με τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Και μας πέτυχε στο φαγητό. Μίλησε στον Θοδωρή Παπαλουκά.

“Είσαι ο καλύτερος δημιουργός του, αλλά αυτή τη φορά σας έχουμε”, ήταν η ατάκα του. Mind games στον υπέρτατο βαθμό.

Ήταν η Redeem Team και μετά το πάθημα στην Σαϊτάμα, το 2006, είχαν κυκλώσει το μεταξύ μας παιχνίδι».

 

NBA Τελευταία Νέα