Καβς-Νετς 147-135

Φώτης Καρακούσης
Καβς-Νετς 147-135

bet365

Απίθανο παιχνίδι στο Κλίβελαντ με τους Καβαλίερς του εντυπωσιακού Σέξτον να επικρατούν στην δεύτερη παράταση της «Big-3» των Νετς με 147-135. Θύμισε Σλούκα στο Βιλερμπάν ο γκαρντ των «ιπποτών».

Εξαιρετικό, εντυπωσιακό, απίθανο. Μιλάμε για τον αγώνα των Καβαλίερς με τους Νετς. Ένας αγώνας που κρίθηκε στην δεύτερη παράταση, με τους... ιππότες να επικρατούν της ομάδας του Μπρούκλιν με 147-135. Μια εξαιρετικά μεγάλη νίκη στο ντεμπούτο της Big-3, καθώς επέστρεψε και ο Κάιρι Ίρβινγκ, πλαισιώνοντας τους Ντουράντ και Χάρντεν. Ο παίκτης που τους Καβαλίερς είχε κατακτήσει πρωτάθλημα, αποθεώθηκε από τον λίγο κόσμο που λόγω κορονοϊού ήταν στο γήπεδο, έδειξε το δαχτυλίδι, αλλά στο τέλος έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι. Και έφυγε γιατί απέναντί του είχε έναν εντυπωσιακό Σέξτον που έκανε τα πάντα για τους γηπεδούχους.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια αρχή που ανήκε όπως και η μέση και το τέλος στους Καβαλίερς. Οι γηπεδούχοι πήραν από νωρίς το προβάδισμα και έφτασαν να προηγούνται ακόμα και με 12 πόντους (104-92) 7 λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας. Στο σημείο εκείνο οι Νετς που τα περίμεναν όλα από τους τρεις αστέρες τους αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στην τελευταία επίθεση με 1.2 πριν το τέλος δόθηκε επιθετικό φάουλ του Ίρβινγκ στον Σέξτον, αλλά μετά την εξέταση του βίντεο η απόφαση πάρθηκε πίσω και έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση.

Και εκεί είχαμε ένα μεγάλο ντέρμπι. Ο Γκριν με τρίποντο έκανε το 120-123, ενώ στο 122-123 ο Χάρντεν έκανε βήματα που δεν του δόθηκαν, κέρδισε φάουλ και με βολές έκανε το 122-125. Εκεί όπως που στο 124-127 όλα έδειχναν πως η νίκη θα πήγαινε στους φιλοξενούμενους, ο Κόλιν Σέξτον ως νέος Σλούκας στο Βιλερμπάν έστειλε με τρίποντο ένα δεύτερο πριν το τέλος το παιχνίδι στην δεύτερη παράταση κάνοντας το 127-127. Στην δεύτερη παράταση στο παρκέ υπήρχαν μόνο οι Καβαλίερς που πέτυχαν την μεγάλη νίκη φτάνοντας στο 7-7, με τους Νετς να πέφτουν στο 9-7.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο εντυπωσιακός Σέξτον που εκτός από το ότι έστειλε με φοβερό τρίποντο το ματς στη δεύτερη παράταση, είχε συνολικά 42 πόντους, με τον Οσμάν να ακολουθεί με 25 και τον Πρινς να έχει 17. Για τους ηττημένους ο Ντουράντ είχε 38, ο Ίρβινγκ στην επιστροφή του είχε 37, αλλά δεν έκανε το φάουλ στον Σέξτον με συνέπεια να δεχθεί το τρίποντο και ο Χάρντεν που στο πρώτο ημίχρονο είχε μόλις 2 με 2/2 βολές, πρόσθεσε ακόμα 21.

 

NBA Τελευταία Νέα