Ο Ίρβινγκ για την απουσία του: «Απλά χρειαζόμουν μια παύση» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ο Ίρβινγκ για την απουσία του: «Απλά χρειαζόμουν μια παύση» (vid)

bet365

Ο Κάιρι Ίρβινγκ επέστρεψε στους Νετς και κλήθηκε να απαντήσει που ήταν τόσο καιρό.

Πολύ μελάνι ξοδεύτηκε για τον Κάιρι Ίρβινγκ σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο παίκτης των Νετς, μετά την περσινή σεζόν, που ήταν εκτός με τραυματισμό, επέστρεψε καλύτερα από ποτέ, αλλά μάλλον δεν του έφτασε. Ξαφνικά αποφάσισε ότι δεν ήθελε να παίξει μπάσκετ, εξαφανίστηκε, πήγε σε πάρτι και πλέον επέστρεψε.

Δεν το συζητάμε μόνο εδώ στην χώρα μας, αλλά η ίδια κουβέντα για τον Ίρβινγκ γίνεται παντού και όλοι έχουν ερωτηματικά για την συμπεριφορά του και τον χαρακτήρα του. Πλέον, στους Νετς είναι και ο Χάρντεν, οι ελπίδες για έναν τίτλο έχουν αυξηθεί και τελικά ο Ίρβινγκ είναι και πάλι διαθέσιμος.

«Είμαι πίσω και χαίρομαι που είμαι πίσω. Και πήραμε και κάποια σπουδαία κομμάτια και προχωράμε και αφήνω τις πράξεις μου και το παιχνίδι μου να μιλήσουν μόνα τους, όπως υπολόγιζα να γίνει. Απλά χρειαζόμουν μια διακοπή».

Ο παίκτης αναμένεται να παίξει αύριο κόντρα στους Καβαλίερς, έχοντας χάσει τα προηγούμενα 7 παιχνίδια. «Είχα πολλά οικογενειακά και προσωπικά πράγματα να συμβαίνουν. Θα μείνω εκεί».

Σε ερώτηση για το πρωτόκολλο του κορονοϊού που έσπασε και έμεινε και από αυτό το γεγονός εκτός, ο παίκτης απάντησε. «Είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω. Ευχαριστώ».

Και συνέχισε: «Όταν τα πράγματα γίνονται πολύ έντονα στην ζωή, πρέπει να κάνεις ένα βήμα πίσω και να καταλάβεις τι είναι σημαντικό. Λατρεύω να παίζω, αυτό δεν είναι προς αμφισβήτηση. Έχω δεσμευτεί με τον εαυτό μου, δεν είναι κάτι που σκέφτομαι. Ξεκίνησα ως φανατικός. Έχω επενδύσει σε αυτόν τον οργανισμό από τότε που ήμουν παιδί. Η δέσμευση μου πάντα ήταν να φέρνω κάτι ξεχωριστό στο Μπρούκλιν. Δεν ήταν απλά ένα πρωτάθλημα. Ήταν ενότητα, ισότητα, μεγαλύτερα πράγματα. Μου πήρε λίγο να επιστρέψω. Κοιτάω κάθε μέρα και είμαι ευγνώμων».

NBA NEWS FEED