Ο Ουέστμπρουκ για το triple double του: «Δεν ήμουν αρκετά καλός»

Ο Ουέστμπρουκ για το triple double του: «Δεν ήμουν αρκετά καλός»

Αντωνία Σπανού
Ο Ουέστμπρουκ για το triple double του: «Δεν ήμουν αρκετά καλός»

bet365

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την πρώτη ήττα της ομάδας του και ας έκανε triple double.

Ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έκανε ντεμπούτο με τους Ουίζαρντς, ήταν καλός, αλλά η ομάδα του ηττήθηκε. Είχε 21 πόντους, 15 ασίστ και 11 ριμπάουντ, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν ήταν αρκετά.

Ο παίκτης δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και σχολίασε: «Δεν ήμουν αρκετά καλός. Είμαι απογοητευμένος με τον εαυτό μου, μπορούσα να τα έχω πάει καλύτερα. Δεν μου αρέσει να χάνω. Όπου κι αν είμαι θέλω να κερδίζω το παιχνίδι. Πρέπει να είμαι καλύτερος στο επόμενο».

Αντίθετη άποψη είχε ο Μπιλ, που ενθουσιάστηκε με τον νέο συμπαίκτη του. «Αγαπώ τον ανταγωνισμό. Έχουμε παίξει μόλις ένα παιχνίδι μαζί, αλλά αγαπώ την ενέργεια του, την ανταγωνιστικότητα του και ότι μπορείς να βασιστείς σε εκείνον. Θέλω κάποιος να μου ανάβει την φωτιά μου, να μου πει τι κάνω λάθος. Ο Ρας το κάνει στο υψηλότερο επίπεδο. Κουβαλάει την ομάδα. Φέρνει ενέργεια, θέτει τον τόνο και τρεφόμαστε από εκείνον».

Καλά λόγια βέβαια είχε και ο Ράσελ για τον νέο παρτενέρ του: «Είναι πολύ πολύ καλός. Όχι απλά για να σκοράρει, αλλά για να δημιουργεί χώρους. Θα μάθω πως μπορώ να τον βοηθήσω, να κάνω το παιχνίδι του πιο εύκολο, όσο πάμε μαζί αυτό ταξίδι. Πρέπει να βεβαιωθώ ότι θα του κάνω την ζωή εύκολη».

 

NBA Τελευταία Νέα