Σανς – Λέικερς 107-112: Κέρδισαν τους «ήλιους» και τρία στα τρία οι πρωταθλητές (vid)

Φώτης Καρακούσης
Σανς – Λέικερς 107-112: Κέρδισαν τους «ήλιους» και τρία στα τρία οι πρωταθλητές (vid)

bet365

Ακόμα μία νίκη στην preseason για τους Λέικερς με τους πρωταθλητές να επικρατούν και των Σανς με 112-107 και να πετυχαίνουν το τρία στα τρία.

Όπως τελείωσαν το περσινό πρωτάθλημα, δηλαδή με νίκες, συνεχίζουν και το φετινό οι Λέικερς. Οι... λιμνάνθρωποι μετράνε ήδη τρία στα τρία στην preseason. Τελευταίο τους... θύμα οι Σανς που ναι μεν πάλεψαν και με το παραπάνω, αλλά στο τέλος λύγισαν απέναντι στους κατόχους του περσινού τίτλου. Οι... ήλιοι δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά καθώς μετράνε τρεις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Στα του αγώνα ήταν αμφίρροπος στο μεγαλύτερο μέρος του, με τους Σανς όχι απλά να δυσκολεύουν τους Λέικερς, αλλά να έχουν συνεχώς το προβάδισμα. Στο τέλος όμως μίλησε η εμπειρία μιας ομάδας που κατάφερε να πάρει τη νίκη χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρουν οι ΛεΜπρόν και Ντέιβις, οι δύο ηγέτες της δηλαδή.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κούζμα με 23 πόντους και τον ακολούθησαν οι Χόρτον-Τάκερ με 18, ενώ οι ΛεΜπρόν και Ντέιβις είχαν μόλις 11 και 10 αντίστοιχα. Για τους ηττημένους εξαιρετικός ήταν ο Έιτον με 21, με τους Μπούκερ και Κάρτερ να ακολουθούν με 16 και 15.

 

NBA Τελευταία Νέα