Αντετοκούνμπο: «Η αποχή από τα media, δείχνει ανανέωση»!

Αντετοκούνμπο: «Η αποχή από τα media, δείχνει ανανέωση»!

Αντετοκούνμπο: «Η αποχή από τα media, δείχνει ανανέωση»!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο μοναδικός που δεν έχει αναφερθεί στην ανανέωση του συμβολαίου του.

Μία, μία οι μεταγραφικές εκκρεμότητες της σεζόν ξεκαθαρίζουν. Όλες, εκτός από μία. Αυτή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Θα υπογράψει ή όχι το νέο supermax συμβόλαιο του, μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου; Μας χωρίζουν σχεδόν δύο εβδομάδες από την πρώτη ημερομηνία... μηδέν. Και ο Giannis δεν έχει καν εμφανιστεί μπροστά στους δημοσιογράφους.

Και ενώ η εβδομάδα που όλες οι ομάδες έκαναν διαθέσιμους τους παίκτες τους, ολοκληρώθηκε. Ο Αντετοκούνμπο δε μίλησε σε κανέναν! Και οι ρεπόρτερ της ομάδας των Μπακς θεωρούν ότι αυτή η σιωπή κάτι σημαίνει. Χαρμόσυνα νέα για τους φίλους των Μπακς και υπογραφή στο νέο συμβόλαιο!

Ο ίδιος ο Αντετοκούνμπο φαίνεται να μην επιθυμούσε την προβολή του ήδη από την περσινή σεζόν, αφού ήταν δεδομένο ότι το δικό του ζήτημα θα μονοπωλούσε την κουβέντα. Όχι πως δε συνέβη φέτος. Το αντίθετο. Όλα τα μέλη των Μπακς ρωτήθηκαν για τον μέλλον του δύο φορές MVP.

Η αλήθεια είναι πως και ο Μάικ Μπουντενχόλζερ είπε αυτά που ήθελε (με αποδέκτη τον Αντετοκούνμπο) όσες φορές μίλησε στα Media και οι συμπαίκτες του φρόντισαν να στείλουν το δικό τους μήνυμα, αφήνοντας ως δώρο γενεθλίων δύο στυλό!

 

NBA Τελευταία Νέα