Ντουράντ: «Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να παίξω»

Ντουράντ: «Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να παίξω»

Gazzetta team
Ντουράντ: «Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να παίξω»

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ ετοιμάζεται για την μεγάλη επιστροφή στην ενεργό δράση, με τον ίδιο να δηλώνει έτοιμο να πατήσει και πάλι στο παρκέ!

Ήταν Ιούνιος 2019 όταν ο KD υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στους τελικούς του ΝΒΑ μεταξύ των Ράπτορς και των Ουόριορς.

Έκτοτε έπρεπε να μείνει ενάμιση, περίπου, χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης προκειμένου να επιστρέψει και πάλι υγιής, αυτήν την φορά με τη φανέλα των Μπρούκλιν Νετς.

«Νιώθω καλά. Κοιτάζω την κάθε μέρα ξεχωριστά, αλλά είμαι έτοιμος να παίξω» ανέφερε αρχικά ο Ντουράντ κατά τη διάρκεια της πρώτης του προπόνησης ενόψει της νέας σεζόν και συνέχισε:

«Στο παρελθόν έχω κάνει επεμβάσεις και έχω περάσει από διάφορους τραυματισμούς. Όμως το μεγαλύτερο διάστημα της αποθεραπείας ήταν τρεις μήνες. Ποτέ ξανά κάτι ανάλογο. Εχω δουλέψει πολύ αυτό το διάστημα. Όμως βρίσκομαι στο ΝΒΑ 14 χρόνια και ακόμα και αν δεν είχα τον αχίλλειο, σίγουρα δεν θα ήμουν στο 100% όπως παλιά. Όμως νιώθω καλά!»

Όσο όμως για τις πρώτες στιγμές του κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας; «Χρειάστηκε να μάθω να περπατάω από την αρχή. Βασικά χρειαζόταν να έχω βοήθεια τους πρώτους 3-4 μήνες και αυτό ήταν δύσκολο. Τις πρώτες ημέρες δεν επιτρεπόταν καν να περπατήσω. Οπότε οι στόχοι που τέθηκαν ήταν πρώτα να περπατήσω, μετά να μάθω να τρέχω και να πηδάω και να συνηθίσω πάλι συγκεκριμένες κινήσεις».

 

NBA Τελευταία Νέα