Επίσημο: Στους Σάρλοτ Χόρνετς ο Χέιγουορντ!

Επίσημο: Στους Σάρλοτ Χόρνετς ο Χέιγουορντ!

Gazzetta team
Επίσημο: Στους Σάρλοτ Χόρνετς ο Χέιγουορντ!

bet365

Παίκτης των Σάρλοτ Χόρνετς είναι ο Γκόρντον Χέιγουορντ, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα με τη μορφή sign and trade με τους Μπόστον Σέλτικς.

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος «γάμου» έλαβε τέλος, με τον 30χρονο φόργουορντ να μετακομίζει από τη Βοστόνη στην Σάρλοτ. Η μετακίνηση του Γκόρντον Χέιγουορντ στους Χόρνετς πραγματοποιήθηκε με sign and trade με τους Σέλτικς, έχοντας συμπεριλάβει στο deal μελλοντικά draft picks.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Χέιγουορντ στην οικογένεια των Σάρλοτ Χόρνετς. Ο Γκόρντον είναι αποδεδειγμένα All Star παίκτης, αποδεδειγμένος σκόρερ και πραγματικά ανταγωνιστικός παίκτης ο οποίος ταιριάζει απόλυτα στο σύστημα και στις ανάγκες της ομάδας μας. Πιστεύουμε στο μπασκετικό του ταλέντο και με την εμπειρία του θα βοηθήσει και τους νέους παίκτες» ήταν τα λόγια του GM της ομάδας, Μιτς Κάπτσακ.

Ο Χέιγουορντ μετράει 641 ματς regular season στην καριέρα του έχοντας 15,3 πόντους, 4,4 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ και άλλα 29 στην postseason με 15 πόντους σε κάθε ματς, 4,6 ριμπάουντ και 2,9 τελικές πάσες.

 

NBA Τελευταία Νέα