Σοκάρει ο Κέβιν Λοβ: «Έχω ακόμη τάσεις αυτοκτονίας»! (vid)

Σοκάρει ο Κέβιν Λοβ: «Έχω ακόμη τάσεις αυτοκτονίας»! (vid)

Σοκάρει ο Κέβιν Λοβ: «Έχω ακόμη τάσεις αυτοκτονίας»! (vid)

bet365

Ο Κέβιν Λοβ άνοιξε ξανά την κουβέντα για την ψυχολογική πίεση που δέχονται οι αθλητές και παραδέχτηκε πως ακόμη και τώρα έχει τάσεις αυτοκτονίας! Λόγια που σοκάρουν από τον φόργουορντ των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Οι σκέψεις του είναι σκοτεινές. Και δεν φεύγουν έτσι απλά. Η παραδοχή του Κέβιν Λοβ για τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, άνοιξε την.. πόρτα για όλους στο ΝΒΑ. Και όχι μόνο. Να παραδεχτούν το πρόβλημα. Να το αποδεχτούν. Και να προσπαθήσουν να το λύσουν. Ο Λοβ δεν το έχει καταφέρει ακόμη.

Πασχίζει με τους... δαίμονες του μυαλού του. Αυτό παραδέχτηκε σε μία συνέντευξη του, σοκάροντας με την παραδοχή πως ακόμη κάνει αυτοκτονικές σκέψεις!

«Αν δει κάποιος τη συνέντευξη, ο οποίος στο παρελθόν είχε τάσεις αυτοκτονίας παλιότερα, νομίζω ότι μπορεί να περάσει ξανά από το μυαλό σου. Έμαθα να λέω την αλήθεια, ειλικρινά. Τίποτα δεν μας κυνηγάει περισσότερο από τα πράγματα που δεν λέμε. Οπότε το να το κρατάω μέσα μου, κάνει περισσότερο κακό», είπε ο φόργουορντ των Καβαλίερς.

Και συνέχισε με σοκαριστικά λόγια: «Είχα πολλούς τρόπους για να το κάνω... Το καλό είναι πως όταν το ψάχνεις, σου εμφανίζει τον αριθμό της γραμμής που προσπαθεί να αποτρέψει τις αυτοκτονίες. Υπήρχαν κάποιοι τρόποι που είχα διαλέξει. Αλλά ήμουν πολύ φοβισμένος για να φτάσω εκεί, στην ιδέα να αφαιρέσω την ίδια μου τη ζωή. Κάποιες φορές αισθάνομαι σαν μην αξίζω. Σαν να μην έχω κάνει άξιο. Ή την επιτυχία που είχα, να μην την αξίζω. Νιώθω σαν μία... απάτη, επειδή αισθάνομαι ότι δεν έχω καταφέρει κάτι».

 

NBA Τελευταία Νέα