«Φουντώνουν» τα σενάρια για Χάρντεν στους Νετς!

«Φουντώνουν» τα σενάρια για Χάρντεν στους Νετς!

bet365

Ο Εϊντριαν Βοϊναρόσκι έριξε τη... βόμβα του, δίνοντας «σάρκα και οστά» στη φημολογία πως ο Τζέιμς Χάρντεν μπορεί να καταλήξει στους Μπρούκλιν Νετς!

Ξεκινάμε με το εξής απλό: Αν το λέει ο Έϊντριαν Βοϊναρόφσκι, είναι σαν να έχει γίνει. Εδώ και αρκετές ώρες το σενάριο που κυκλοφορούσε ανάφερε πως οι Μπρούκλιν Νετς κοιτάζουν την περίπτωση του Τζέιμς Χάρντεν. Για να δημιουργήσουν, μαζί με τους Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ μία σούπερ τριάδα.

Το tweet του δημοσιογράφου του ESPN έβαλε στον... χάρτη την πιθανή ανταλλαγή. Σύμφωνα με το ESPN, οι Νετς φαίνεται να είναι στην κορυφή των ομάδων που έχεις στις επιλογές του ο Χάρντεν, όσο σκέφτεται το μέλλον του στο Χιούστον. Και όπως φαίνεται έχει αρκετά στο μυαλό του, αφού θεωρεί πως η επιλογή του να πάει στο Τέξας δεν πρόκειται να τον οδηγήσει σε τίτλους.

Τα ανταλλάγματα, πάντως, θα είναι θελκτικά για τους Ρόκετς: κάποιοι απ' τους Σπένσερ Ντινγουίντι, Κάρις ΛεΒέρτ, Τορίν Πρινς και Τζάρετ Άλεν.

Πάντως, ο Βοϊνιαρόφσκι συμπληρώνει πως πρόθεση των Ρόκετς είναι να δοκιμάσουν για άλλη μία σεζόν με τον Χάρντεν στο ρόστερ τους, ενώ ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχουν συζητήσεις (ακόμη) για μία πιθανή ανταλλαγή.

 

NBA Τελευταία Νέα