Ατζέντης Τζόρνταν: «Αν έπαιζε σήμερα θα είχε 60 πόντους μέσο όρο με 75% στα σουτ!» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Ατζέντης Τζόρνταν: «Αν έπαιζε σήμερα θα είχε 60 πόντους μέσο όρο με 75% στα σουτ!» (vid)

bet365

Ο Ντέιβιντ Φαλκ, που εκπροσωπούσε τον Μάικλ Τζόρνταν την εποχή μου μεσουρανούσε στο ΝΒΑ, υπογράμμισε εκ νέου ότι ο «Air» θα έκανε... πράγματα και θαύματα εάν και εφόσον αγωνιζόταν στην σημερινή εποχή.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «SiriusXM NBA Radio», ο ατζέντης του Μάικλ Τζόρνταν υποστήριξε ότι ο έξι φορές πρωταθλητής, θα ήταν κυρίαρχος και στο σημερινό ΝΒΑ.

«Νομίζω ότι θα είχε 60 πόντους μέσο όρο και θα σούταρε με ποσοστό 75% στα σουτ εντός παιδιάς. Το ταλέντο που υπάρχει στο σημερινό ΝΒΑ δεν πλησιάζει καθόλου αυτό που υπήρχε στην εποχή του Μάικλ. Αν με ρωτήσετε πόσοι είναι οι σούπερ σταρ του ΝΒΑ σήμερα, θα έλεγα τέσσερις με πέντε. Στην εποχή του Μάικλ ήταν περίπου 25» ανέφερε ο Ντέιβιντ Φαλκ και συνέχισε:

«Εκείνος που πλησίασε τον Τζόρνταν ήταν ο Κόμπι. Και αναφέρομαι σε επίπεδα έντασης, αθλητικότητας και της μεγάλης θέλησης για να κερδίζει. Και μέχρι να πάει στους Ουίζαρντς μετά την δεύτερη φορά που αποσύρθηκε, αγωνίστηκε και εκείνος σε μία ομάδα.»

Όσο για τις superteams που δημιουργούνται από καιρό σε καιρό στο ΝΒΑ; «Αν ρωτήσετε σήμερα τον Τζόρνταν για τον Μάτζικ Τζόνσον και τον Λάρι Μπερντ και το αν ήθελε να βρεθεί συμπαίκτης μαζί τους σε μια ομάδα, θα γυρίσει και θα σας πει: Τους λατρεύω αλλά δεν θα ήθελα να ήμουν συμπαίκτης μαζί τους ούτε μία στο εκατομμύριο. Το μόνο που ήθελα ήταν να τους κερδίζω κάθε βράδυ!»

 

NBA Τελευταία Νέα